Veiling LINDA.foundation

Go-Kids veilt leuke regionale uitjes voor het goede doel: de LINDA.foundation

Van 5 tot en met 9 november organiseren Go-Kids regio Breda en Eindhoven een super leuke veiling voor de LINDA.foundation!  

De LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA en geeft cadeaukaarten aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Dat doen ze in de vorm van een pakket bonnen voor waarmee de gezinnen lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens de kerstviering. 

Sinds dit jaar heeft de Go-Kids organisatie (landelijk) een samenwerking met de LINDA.foundation. Daarom gaat Go-Kids in Breda en Eindhoven in de week van 5 november een super leuke veiling organiseren. Iedere dag kun je gaan bieden op 2 leuke regionale uitjes op Facebook.  In totaal dus 10 familie-uitjes!

Iedereen heeft voordeel

Het leuke van deze veiling is de WIN/ WIN situatie. Jij biedt op super leuke uitjes én met jouw geld help je rechtstreeks een gezin wat het financieel moeilijk heeft.

Sponsors

Een veiling voor het goede doel kan niet zonder sponsors. Bij deze bedanken wij dan ook heel hartelijk alvast alle sponsoren! De kaartjes waar jullie op kunnen gaan bieden zijn aangeboden door: 

Hoe werk het? 

Vanaf 5 november kun je iedere dag op een leuk regionaal uitje gaan stemmen via Facebook. Diegene die aan het einde van de dag het hoogste bod heeft gedaan én het geld zichtbaar heeft gedoneerd op de actiepagina van de LINDA.foundation, krijgt de op hem geboden vrijkaartjes thuisgestuurd. Zo gaat het geld rechtstreeks naar het goede doel!  

Hier volgende  regels van de veiling op een rij (als je meedoet, ga je akkoord met deze regels):

  • Op 5 november om 8 uur komt het eerste artikel online en daarna kan er op geboden worden tot 12 uur. Je biedt door onder het faceboek bericht jouw geboden prijs te vermelden. Daarna om 12.30 staat het tweede uitje voor de veiling klaar, hier kun je op bieden tot 15 uur.
  • Diegene met het hoogste bod om 12 uur en om 15 uur, wint de veiling en het familie uitje.
  • Verhogen van het bod gaat per € 0,50.
  • Bieden= meedoen en winnen= kopen: Heb je geboden op een uitje en heb je gewonnen? Dan ben je verplicht om te kopen. 
  • Je maakt dan vervolgens het geld over (binnen 24 uur) op de actie pagina van Go-Kids ovv je naam en het uitje waar je op geboden hebt. 
  • Gewonnen? Stuur een e-mail naar breda@go-kids.nl met je adres gegevens. Je ontvangt, nadat wij de betaling op de actie pagina hebben gecontroleerd, de kaartjes via de post thuis. 

Doe mee van 5 november tot en met 9 november, ga er op uit dit najaar én steun het goede doel.

Tip: een familie uitje is ook een super leuk kado om weg te geven met Sinterklaas of Kerst!


Klik hier om naar Facebook van Go-Kids Breda te gaan


Log In