Sportieve uitjes voor het hele gezin in de zomervakantie

Stoere en sportieve familie uitjes in de regio Breda voor de zomervakantie

Vinden jouw kids het ook zo fijn om sportief bezig te zijn? Spelen waarbij ze hun energie kwijt kunnen en gezellig samen zijn met het gezin. Wij hebben hier in de regio Breda een aantal sportieve uitjes voor jullie verzameld. Kanovaren, fietsen, klimmen, (mini) golf spelen en nog veel meer. Natuurlijk zijn ze goed te combineren met een leuk terras of speeltuin of dagstrand in de buurt!

Klimmen in het klimpark bij Hank

Op zoek naar een origineel en stoer familie uitje? Ga samen klimmen in klimpark Biesbosch!  Het klimpark Biesbosch is zeer geschikt omdat het mega spectaculair en veilig is. De kinderen (en ouders!) kunnen heerlijk klimmen en klauteren, iedereen op zijn of haar eigen niveau. Er zijn verschillende routes die jullie kunnen klimmen, deze verschillen qua hoogte en qua zwaarte. Iedereen begint op het instapniveau en daarna kiezen de kinderen zelf de routes, afhankelijk van wat ze durven of wat ze kunnen.

Daarnaast kun je hier sups huren en voor de kids is er een super leuk zomerprogramma

kijk hier voor dit toffe zomerprogramma

Extra leuk=> Goed te combineren met een bezoek aan het naastgelegen zwembad en dagstrand van de Kurenpolder

Kanovaren over de Mark bij het Ginneken in Breda

Huur gezellig samen een kano en vaar een mooie route vanuit Strijbeek/Meersel richting Breda. Je huurt een kano bij Kanovaren Galder. Jullie kunnen picknicken langs de route of bij wat drinken en spelen in de speeltuin en het terras bij de Paters in Meersel-Dreef

Koeckers mini golf

Bij de Koeckers in Den Hout kun je veel meer dan alleen heerlijke pannenkoeken eten. Kinderen kunnen hier ook gewoon een fijn in de speeltuin komen spelen. Deze enorme speeltuin heeft een super lange glijbaan, een reuze schommel, trampolines en een grote springheuvel. Terwijl de kids in de speeltuin spelen kunnen papa en mama lekker relaxen op het terras. Naast de speeltuin ligt de prachtige Koeckers golfbaan met 18 spannende holes. (Entree voor deze baan is € 5,- per persoon)

Go-Kids reporters Nikki en Saar hebben deze mini golf baan voor jullie getest. Op het YouTube kanaal van Go-Kids zie je wat ze er van vonden!

Tip=> De VVV Oosterhout heeft een super leuke familie fietsroute van 12,5 KM. Jullie fietsen langs ijssalon Via Via in Oosterhout voor een ijsje, eten een pannenkoeck bij de Koeckers én jullie mogen Koeckersgolf spelen. Kijk hier voor deze super leuke route. 

Offcourse mini golf

Brasserij Offcourse is een gezellige plek voor de hele familie. Het restaurant met speeltuin is kindvriendelijk. Naast lekker eten, kunnen jullie hier ook van alles beleven. Zo is er buiten een echte adventure speeltuin en binnen in de overdekte hal kunnen jullie de 18 holes van de adventure golfbaan spelen.

Tip=> het speelbos en kabouterpad van Chaam ligt hier ook vlak bij!

MTB tracks bij Oosterhout

In de buurt van Oosterhout vind je hele leuke MTB tracks. Ze zijn goed onderhouden en de "Cadettenkamp ropute" is heel geschikt om met kinderen te doen! Natuurlijk zijn ze GRATIS te fietsen.

Route Cadettenkamp, met blauwe bewegwijzering, is 7 km lang en is een laagdrempelige familieroute. De route is gemarkeerd met houten paaltjes met in het blauw het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes). Je kunt de route starten bij:  Galgestraat, 4847 TE in Teteringen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats naast het Pannenkoekenhuis “De Hannebroeck”, Hoevestraat 12, 4903 RR in Oosterhout.

Tip=> ook het speelbos De Heksenberg ligt hier, dus leuk om te combineren

Akkermans Adventure in de Heen

Bij Akkermans in de Heen kan je heel veel verschillende uitjes boeken. Net nieuw geopend is het Treasure Adventure Doolhof. Een super beleving voor de kids en hun ouders. 

Alle gave uitjes bij Akkermans

 

Log In