Heense Molenweg 23, 4655 TB De Heen

Leuke activiteiten voor het hele gezin.

Adventure Golf en nog veel meer gave gezinsuitjes bij Akkermans!

Bij familiebedrijf Akkermans kunnen jullie je als gezin de hele dag vermaken. Hier is namelijk heel veel te beleven voor gezinnen met kinderen.  Zo is er een fantastische Adventure Golf baan in piratenthema. Maar je kan hier ook varen in een sloep, kano of op de sup. Houden jullie de voeten liever droog? Boek dan een escape room of huur een step of fiets. Hier is voor elk gezin met kinderen een passend uitje!

Nagenieten van jullie uitje met kinderen doe je in het grand café met zonnig terras en speeltuin. Of ga naar restaurant Beneden Sas, gelegen bij een monumentaal sluizencomplex op een idyllisch sluiseilandje. Vanuit hier wandel je ook zo de mooie Dintelse Gorzen in.

gezinsuitje akkermans

Treasure Island Adventure Golf met kinderen

Ga op piratenavontuur! Samen met je piratenvrienden doorloop je vijftien uitdagende banen, verstopt in een mooi parcours met waterpartijen, grotten en een echt piratenschip. Volg paadjes, bruggetjes  en zelfs een trekvlot om de schat te ontdekken. Golfplezier voor de hele familie!  Meer info

adventure golf voor het gezin

Sloep huren, kano varen of suppen met kinderen

Akkermans ligt in het meest waterrijke gebied van de Brabantse Wal, de plaats waar ‘Noord-Brabant Zeeland kust’. Een prachtig plekje in Nederland voor jullie gezinsuitje!

Je vind hier een mooi polderlandschap met rivier, natuurgebied De Dintelse Gorzen, een gezellige vestingstad en het idyllische sluizencomplex Beneden Sas.  Dit alles kun je via het water verkennen. Meer info

sloep huren met kinderen

Steppen of fietsen met kinderen

Willen jullie de mooie omgeving liever met droge voeten verkennen? Huur dan steps of een fiets en volg een gezellige familie route langs het water en door het polderlandschap.

erop uit met het gezin West Brabant

Lekker eten met kinderen

Bij een gezinsuitje hoort natuurlijk ook lekker samen eten. Akkermans heeft een gezellig grand café met terras. Laat je verwennen met een stuk huisgemaakte taart, een heerlijke lunch of een drankje met borrelhapjes! Samen dineren aan het water? Kies dan voor restaurant beneden Sas. Hier is het iedere zondag pizza avond met live cooking vanaf de Big Green Egg.  

eten met kinderen

TIP: Zijn de jullie kids 12 jaar of ouder? Kijk dan ook eens bij de Bunker Escape Room of een van de andere activiteiten voor oudere kinderen!

Kinderfeestje of schoolreisje bij Akkermans

Natuurlijk kun je hier een fantastisch kinderfeestje geven of een schoolreisje boeken. Meer info 

Nieuw: Treasure Island Adventure Doolhof

Vastgeklampt aan een stuk drijfhout zijn jullie aangespoeld op een onbewoond eiland. Als snel blijkt het niet zomaar een eiland te zijn. Het is een doolhof! Als jullie hieruit weten te ontsnappen, kunnen jullie worden gered. Maar ontsnappen gaat niet zo gemakkelijk.. 
treasure doolhof
 
Het eiland is opgedeeld in 7 delen die gescheiden zijn door vergrendelde poorten. Wil je de benodigde codes voor die poorten bemachtigen, dan moet je samenwerken en alle hindernissen, opdrachten en puzzels in het doolhof tot een goed einde moeten brengen. 

Een verrassend doolhof en een originele escape ervaring, geschikt voor jong en oud. Perfect als gezinsuitje en heel leuk voor familiedagen. Kinderen in de onderbouw zullen hier en daar wat hulp nodig hebben van volwassenen, kinderen vanaf 8 jaar kunnen veel puzzels en opdrachten al redelijk zelfstandig uitvoeren. Volwassenen hebben er ook veel plezier aan!

 

Ervaringsblog Go-Kids bij Akkermans

Ervaringsblog bij Akkermans; Varen en Picknicken

Ervaringsblog Adverture Golf en Treasure Island Doolhof

Avontuurlijk familie uitje

Zijn jullie met een hele familie en meer dan 12 mensen? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden voor groepsuitjes bij Akkermans. 

familie uitje

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor