Weet je nog dat wij onlangs een gezinsuitje hadden bij Akkermans in de Heen en dat het letterlijk in het water viel?

Heb je deze niet gelezen of wil je hem nogmaals doorlezen dan kan dat natuurlijk :) 

In onze vakantie was het prachtig weer en hebben wij ons uitje kunnen afmaken met de kids. We rijden naar de Heen, dit ligt in de omgeving van Bergen op Zoom, ongeveer een half uurtje van Breda af.

Akkermans is een bedrijf waar je heel veel verschillende uitjes kunt boeken, of het nu is met je gezin, familie, met het bedrijf of met je vrienden er zijn heel veel verschillende activiteiten die je kunt gaan doen. Het is zeker de moeite waard om hier naartoe te gaan. Alles ziet er netjes en verzorgd uit. Een compliment voor het bedrijf en haar medewerkers van ons.

Waar we de vorige keer waren gestopt zijn we nu begonnen. Dit was het op het Treasure Island dat helemaal in het thema van Piraten is gemaakt. Op dit avonturen eiland zijn meerdere activiteiten te beleven. We beginnen met het adventure golf. Deze midget golfbaan staat helemaal in het thema van Piraten. Het parcours wat je doorloopt; 15 banen in totaal hebben allemaal een gaaf element. Ga deze vooral zelf ontdekken en spelen maar wij vonden het super leuk. Zo zijn er uitdagende banen met water, en ja dan word er weleens een balletje in het water geslagen. Gelukkig is daar aan gedacht en staat er dan naast de baan een ijzeren schepnetje waarmee je je golfbaan weer tevoorschijn kunt toveren. De banen gaan over bruggetjes, door bijzondere elementen, en het doel is om op het laatste de schat te vinden. Nou dit is gelukt hoor, wat een super gave plek is dit.

 golf overzicht    golf netje

 catootje   

De vorige keer was het koud en hebben we heerlijk binnen gezeten in het restaurant, nu was het heel warm en hebben we heerlijk buiten op het terras gezeten. Hier hebben we super lekker geluncht en er is hier ook een speeltuintje zodat de kids lekker kunnen spelen. Er was ook een groot springkussen; dubbel feest. Nadat we lekker hebben gegeten en gedronken mochten we het Adventure Doolhof in....

schatkist doolhof    ingang doolhof   

          

We kregen een kaartje met de eerste code van de deur die toegang gaf tot het doolhof. Vervolgens hebben we door raadsels, puzzels, sommen en goed samenwerken andere codes bemachtigd en diverse deuren kunnen openen. Wat was dit leuk! We hadden dit echt niet verwacht... We hebben ruim anderhalf uur in het doolhof doorgebracht en ons geen seconde verveeld. Voor de meiden was het heel erg leuk, de jongste deed lekker mee en de oudste kon al zelf allerlei codes kraken. Dit doolhof is echt een grote aanrader, en zo zie je dat het bij Akkermans genieten is bij goed en minder weer...

 

Wij vonden dit uitje echt helemaal leuk. Heel erg bedankt en tot binnenkort.

Loes, Benny, Diede en Cato