Zomerkampen in de regio Breda

Speciaal voor alle fans van zomerkampen hebben wij de leukste kampen in de regio Breda verzameld. Zijn jouw kinderen dol op gamen of zijn het uitvinders, sporters of misschien wel echte BN'ers in de dop? Je leest het al, er is genoeg keuze op het gebied van zomerkampen!

BOMBERBOT CODEKAMP BREDA

Tijdens schoolvakanties leren kinderen van 8-13 jaar digitale vaardigheden op een leuke en toegankelijke wijze. Op de 4 of 5 daagse kampen leren ze dat ze niet alleen technologie kunnen gebruiken, maar ook zelf technologie kunnen creëren. Meer dan 300 kinderen hebben op deze Codekampen al een eigen game of website gebouwd.

Bomberbot kamp is van 09-07-2018 t/m 13-07-2018 in Breda:

Met je vriendjes en vriendinnetjes van 8-13 jaar leer je de basisprincipes van programmeren en ontwerp en bouw je je eerste website. Hierbij krijg je persoonlijke begeleiding van onze experts; zij zorgen ook voor computers, lesmateriaal, accounts en een lunch. Doordat we per 8 deelnemers een begeleider hebben, hebben we genoeg tijd om jou te helpen bij het bouwen van jouw website. De begeleiders zorgen ook voor creatieve activiteiten naast de computer, zowel binnen als buiten.

Kijk hier voor meer informatie

MAD SCIENCE BREDA

In de schoolvakanties verzorgt Mad Science gave dagkampen voor kinderen door heel Nederland , ook in de regio Breda. Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (mad) science nu echt voor staat! Deze dagen kan je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. De kinderen gaan op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap en techniek. Elke dag staat in het teken van een ander spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de jonge wetenschappers aan de slag gaan. Lekker veel zelf doen en ontdekken staan voorop.

Er zijn in verschillende weken Mad Sciene vakantie dag kampen in Breda

9 tot 12 juli , kijk hier 

16 tot 19 juli , kijk hier

13 tot 16 augustus,kijk hier

SHOWBIZZ SUMMER WEEK

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera's, de sterren van de hemel zingen, catwalk lopen en interviews afnemen. Je een ster voelen, daar draait de Showbizz Summer Week om.

Heb jij altijd al een echte ster willen zijn en ben jij vijf jaar of ouder? Doe dan een hele week mee! Je wordt meegenomen in de wereld van een popster. Je krijgt lessen op het gebied van dans, zang en spel en je krijgt onder andere een limousine experience in galakleding, gaat catwalk lopen en leert interviewen. Als klap op de vuurpijl ontmoet je gedurende die week ook nog een BN'er!

Er is een zomerkamp in Oosterhout en een zomerkamp in Roosendaal

Creatieve workshops voor kids tijdens de vakantie bij Atelier Da Silva

Tijdens deze zomervakantie is het gezellige Atelier Da Silva extra geopend voor kinderen, van 6 jaar tot en met 13 jaar. Er valt dan genoeg te beleven en te creëren. Op deze dagen mogen kinderen allerlei workshops uitproberen. Kleien, zelf mallen maken en gips gieten, mozaïeken, schilderen, collage maken, timmeren etc. Het mag allemaal deze dag. Per keer kunnen de activiteiten variëren. Kijk hier voor meer informatie

Brakkenfestival

Het Brakkenfestival is een grootschalig kids evenement bij Avontura Breda aan de Terheijdenseweg. Het is volledig georganiseerd door vrijwilligers. Kids van 4 tot en met 12 jaar kunnen een week lang, in de eerste week van de basisschoolvakantie, heel veel plezier maken en ontdekken. Extra leuk: Een dagkaart voor het Brakkenfestival kost slechts €7 in de voorverkoop!  Kijk hier en leer meer over het Brakkenfestival in Breda

STICHTING ZOMERKAMPEN BREDA

Al jaren organiseert Stichting zomerkampen Breda super te gekke zomerkampen voor kids in drie leeftijds categorieën. Een Brakkenkamp voor kids van 6 tot 9 jaar. Een tienerkamp voor kids van 10 tot 12 jaar en een jongerenkamp voor kids van 13 tot 16 jaar. Het mooie aan deze kampen is dat ze ook toegankelijk zijn voor mensen met een kleineren beurs!

Kijk hier voor meer informatie

NAC VOETBALKAMP VOOR KIDS

Kijk hier voor meer informatie over het NAC voetbalkamp Het is op verschillende data bij verschillende voetbalclubs hier in de regio Breda

VALENCIA VOETBALKAMPEN BREDA

Toffe zomer voetbalkampen voor kids , ook in de regio Breda

Kijk hier naar de link

SIMBIO ZOMERKAMPEN VOOR KIDS

En kijk eens op Simbio.nl Dat zijn heel veel super toffe zomerkampen voor heel Nederland

Zeilkamp in de Biesbosch

Kijk hier voor meer informatie


Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Voor een dagelijkse update van de leukste bestemmingen, uitjes tips, kinderfeestjes en gave winacties van de leukste kindvriendelijke bedrijven in de regio Breda raden wij je aan onze Facebookpagina en Instagram te volgen. Zo weet je zeker dat jij nooit meer de leukste tips mist!