Brakkenfestival

Brakkenfestival 2019

Het leukste kinderfestival van Breda in de eerste zomervakantieweek

In de eerste week van de schoolvakantie is het weer Brakkenfestival op de locatie van de kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg in Breda. Dit super leuke evenement is volledig georganisseerd door vrijwilligers en  is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Kinderen kunnen op het brakkenfestival een week heel veel plezier maken en ontdekken.

Op het Brakkenfestival zijn jaarlijks meer dan 100 verschillende activiteiten zoals verschillende springkussens, koekjes bakken, bloemschikken, creativiteitsactiviteiten of beoefenen verschillende sporten. Op het Brakkenfestival is het aanbod van activiteiten altijd actueel en sluit aan bij wat kinderen leuk vinden.Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Lees hier alles over de kaartverkoop  (kaartverkoop start 12 juni)

Het Brakkenfestival is voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, dus ook voor kinderen met een beperking. Kinderen met een beperking heten tijdens het Brakkenfestival 'Pluskids'. Net als ieder ander kind, kan een Pluskid alle dagen deelnemen aan het evenement.

Vrijwilliger op het Brakkenfestival worden ?

Wist je dat je twee kinderen gratis mee mag nemen naar het festival op de dagen dat jij je als vrijwilliger inzet? Voor meer informatie kijk op de site

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)