Brakkenfestival

Brakkenfestival

Kom jij ook naar het Brakkenfestival?

In de eerste week van de schoolvakantie is het weer Brakkenfestival op de locatie van de kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg in Breda. Dit super leuke evenement is volledig georganisseerd door vrijwilligers en  is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.  Kinderen kunnen op het brakkenfestival een week heel veel plezier maken en ontdekken.

Op het Brakkenfestival zijn jaarlijks meer dan 85 verschillende activiteiten. Deze variëren van sport- en spelactiviteiten tot creatieve activiteiten en alles wat daar tussen zit. Op het Brakkenfestival is het aanbod van activiteiten altijd actueel en sluit aan bij wat kinderen leuk vinden.Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten.

Voor de kinderen waarvan de ouders een Breda-pas hebben is deelname aan het Brakkenfestival € 1,00 in de voorverkoop, € 5,00 aan de poort. (let op: BredaPas + legitimatiebewijs verplicht). (Reguliere dagkaart €7,00 per kind in de voorverkoop, €10,00 aan de poort)

Het Brakkenfestival is voor alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar, dus ook voor kinderen met een beperking. Kinderen met een beperking heten tijdens het Brakkenfestival 'Pluskids'. Net als ieder ander kind, kan een Pluskid alle dagen deelnemen aan het evenement.

Klik hier voor kaartverkoop en meer info over het Brakkenfestival. (kaartverkoop start 13 juni)