Mad Science Vakantiedagen (zomervakantie) regio Breda

  • van:  16 juli 2018 00:00
  • tot:  19 juli 2018 00:00
Mad Science Vakantiedagen (zomervakantie) regio Breda

Mad Science Vakantiedagen regio Breda

In de schoolvakanties verzorgt Mad Science gave dagkampen voor kinderen door heel Nederland , ook in de regio Breda. Kinderen ervaren, voelen, proeven, zien, horen en ruiken waar (mad) science nu echt voor staat! Deze dagen kan je een gevarieerd, educatief en natuurlijk knettergek programma verwachten. De kinderen gaan op avontuur in de wondere wereld van de wetenschap en techniek. Elke dag staat in het teken van een ander spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de jonge wetenschappers aan de slag gaan. Lekker veel zelf doen en ontdekken staan voorop.

Mad Science Zomerkamp in Chaam

  • Data: 9 juli tm 12 juli 2018
  • Data : 16 juli tm 19 juli 2018
  • Data: 13 augustus tm 16 augustus 2018
  • Locatie: De Steengroeve
  • Schrijf je in!

Wat gaan de kinderen doen?

Een zorgeloze week met veel verschillende activiteiten, ontspanning en experimenten.

Iedere week heeft zijn eigen thema. In de ochtend lichten we het thema van de dag toe en leren we de eerste begrippen die ermee verband houden. De rest van de dag leer je met name door te doen! Tussendoor is er nog voldoende ruimte om lekker te spelen, spelletjes te doen en natuurlijk om te eten en te drinken.

Wat zijn de kosten?

De standaardprijs is 180,00 voor een programma van vier dagen (09.00-16.00) of € 50.- per dag.
Per locatie staat aangegeven of inschrijven voor de hele week mogelijk is en/of voor losse dagen. Let op: sommige locaties hebben afwijkende prijzen, deze staan vermeld op de inschrijfpagina. Drinken, eten, snacks en diverse gadgets en take-home's zijn bij de prijs inbegrepen.

Zodra je je kind hebt ingeschreven voor het vakantieprogramma van Mad Science ontvangt je een bevestiging. Enkele weken voor aanvang van het programma krijgt je een startbericht en de factuur.

Wie leidt de zomerkampen en vakantieprogramma's?

Bij Mad Science werken ze uitsluitend met professionele medewerkers. Dat maakt de activiteiten avontuurlijk en educatief verantwoord! Leren door te doen is de kern. Tijdens het kamp bestaat de staf uit gediplomeerde en/of ervaren Mad Science docenten. Natuurlijk is de staf op elk moment van de dag en bij elke activiteit aanwezig om de kinderen te begeleiden. Mad Science vindt het belangrijk dat de staf enthousiast en creatief is en dit ook laat blijken naar de kinderen. Per (max) 10 - 12 kinderen is er altijd 1 docent van Mad Science aanwezig.

Wil je nog meer informatie en het inschrijfformulier, kijk hier