Rotary Santa Run

  • Grote Kerk BredaBij  Grote Kerk Breda
  • van:  16 december 2018 16:00
  • tot:  16 december 2018 21:00
Rotary Santa Run

Rotary Santa Run Breda 2018

Op 16 december om 16.00 uur start de Rotary Santa Run 2018 van Breda. 

Naast het werk voor haar website Go-Kids is Saskia Hardeman ook mede bestuurslid van Stichting Happy Hippo. Met deze stichting maakt Saskia, samen met andere vrijwilligers, verjaardagsdozen voor kinderen waarvan de ouders afhankelijk zijn van de voedselbank in Breda. Dit jaar heeft de Rotary SantaRun besloten om een deel van de opbrengst van de SantaRun te doneren aan Stichting Happy Hippo. 

Daarom hier een speciale oproep aan alle families in Breda:  doe gezellig mee met dit fantastische kerst event en steun tegelijkertijd Stichting Happy Hippo. Loop mee met de SantaRun en maak samen met honderden andere Kerstmannen, -vrouwen en kids het verschil.

De Rotary SantaRun is een fun-run waarbij alle deelnemers een route van ongeveer 3 km rennen of lopen in een kerstmannenpak voor het goede doel. Overal langs de route staan drumbandjes, blaaskapellen, toeschouwers, en andere verrassende elementen. Dit jaar start de run weer in het Ginneken. De route gaat via een sfeervol Markdal met verrassende activiteiten onderweg door een sprookjesachtig Mastbos, terug naar het hart van het Ginneken (ca. 3 kilometer). En de liefhebbers mogen dat rondje ook twee keer lopen! 

Het inschrijfgeld voor dit jaar is €10,- voor kinderen t/m 12 jaar en €15,- voor volwassenen. Voor dat inschrijfgeld krijg je een kerstmannenpak, een medaille, een onvergetelijke avond en je steunt het goede doel. Doen jullie ook mee?

Na afloop van de loop is er een afterparty voor alle deelnemers 

Schrijf je in op http://breda.rotarysantarun.nl/TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)