Open dag Kurenpolder

Open dag Kurenpolder

Open Dag op De Kurenpolder Recreatie 2019

Komen jullie ook naar de Open Dag van De Kurenpolder?

De Kurenpolder ligt aan de rand van de Brabantse Biesbosch aan de Kurenpolderweg in Hank. Er van alles te beleven, zo heeft de Kurenpolder een groot subtropisch zwembad met een hele lange waterglijbaan, een gezellige horeca, een strandbad met zandstranden, ligweiden, speeltoestellen, een skatebaan en nog veel meer. Op het grote meer kun je surfen, zeilen of een rondje maken op een van de waterfietsen. Omdat het water heel geleidelijk dieper wordt, is het erg geschikt voor kleine kinderen.

Op 14 april is het open dag en hebben ze van alles georganiseerd.Ook is er de jaarlijkse voorjaarsmarkt met leuke kraampjes en aanbiedingen.

Er is heel veel leuks voor kinderen. Zo kunnen jullie zomaar Billy, Betty, Bob of Babs tegen het lijf lopen op de open dag want die zijn allemaal aanwezig. Het recreatieteam heeft leuke (gratis) activiteiten bedacht. Zo kan je jezelf laten schminken, is er een springkussen en is de recreatiezaal de hele dag open om te knutselen.

Verder is er live muziek en nog veel meer.

De Open Dag is op 14 april van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Toegang is gratis.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar)