Nieuwe Veste Zomerkamp voor kinderen


Willen alle kinderen zich verzamelen? Van 12 t/m 15 augustus is het tijd voor Nieuwe Veste Zomerkamp! 

Vier dagen werken én spelen van 9.00 tot 15.00 uur rondom het thema ‘Op zijn kop, ondersteboven en binnenstebuiten.’ De kinderen gaan bouwen, muziek maken, schilderen, dansen en theater spelen. Op de laatste dag geven de kids voor familie een echte voorstelling. Het wordt één groot feest!

Kinderen krijgen les van maar liefst negen verschillende vakdocenten die je stuk voor stuk helpen om hun talent te ontdekken. De groepen zijn niet te groot, zodat er persoonlijke aandacht is voor elk kind. Tussen de workshops door is er volop aandacht voor leuke activiteiten als het Standbeeld Museum, estafette, watervoetbal, een dance battle of gewoon tikkertje! Op de laatste dag geven de kinderen voor familie een echte voorstelling waarin voor ieder kind een rol is weggelegd: voor de schermen of achter de schermen: precies de rol die het kind wil en bij hem/haar past!

  • wanneer maandag 12 t/m donderdag 15 augustus 2019 van 9.00 - 15.00 uur
  • waar Nieuwe Veste Ingang St. Janstraat, Breda
  • voor wie kinderen van 7 t/m 12 jaar

Houd de website van Nieuwe Veste in de gaten voor meer info!

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda