Lichtjesroute Eindhoven 2019

Het is een beetje buiten de regio maar voor dit familie vriendelijk evenement wil je echt even omrijden geloof me! Ik ga ieder jaar met mijn kids vanuit Breda naar de Lichtstad om (een deel van) de route te lopen. De kids vinden het geweldig! 

De Lichtjesroute is een 22 kilometer lang, super mooi door kunstenaars verlicht traject, door de stad Eindhoven. De gekleurde lampen branden vanaf 18 september tot de tweede zondag in oktober. De Lichtjesroute is gelegen op de openbare weg, vertrekken kan op elk willekeurig punt en alles voor iedereen gratis toegankelijk. 

De Lichtjesroute in Eindhoven is van 18 september tot en met 13 oktober 2019 mag je zeker niet missen. Super leuk om met de kinderen per fiets of auto te gaan bekijken.

De Lichtjesroute is ontstaan bij de bevrijding van Eindhoven. De mensen werd gevraagd uitdrukking te geven aan het feit dat het licht weer in hun leven teruggekomen was. Zo viert Eindhoven de vrijheid met de Lichtjesroute. Dit jaar is het extra speciaal omdat we in zuid Nederland 75 bevrijding vieren!

Alle informatie over de te wandelen lichtjesroute en de auto of fietsvariant vind je hier

 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 keer per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda