Kim van Zeben in Chassé Theater (Eendje 6+)

Kim van Zeben in Chassé Theater, Eendje (6+)

Grappige familievoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar 

Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma Pia op pad kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin? Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

Eendje is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.

Meer informatie over de voorstelling en het reserveren van kaartjes kijk hier

Chassé Theater speeltuin

Na de voorstelling kun je in de foyer met fietsjes en wagentjes spelen.

TIP: Wil jij de leukste vakantie tips uit deze regio in je mailbox ontvangen (max 5 per jaar) ? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda