Film: Kleuterbios bij Pathé Breda

Kleuterbioscoop bij Pathé Breda 

Filmochtend voor peuters en kleuters, Pathé Kleuterbios is super leuk voor de jongste bioscoop bezoekers!

Alle kleuters opgelet:

Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en wil je ook een keertje naar de film? Kom dan naar de Pathé Kleuterbios! Daar draaien ze speciaal voor jou de allerleukste films in de bioscoop, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en ook het geluid wat zachter staat. Ook ontvangen alle kinderen bij binnenkomst in de bioscoop een leuke kidscombo en na de film een filmdiploma. 

Een ticket kost slecht 8 euro per persoon, dat is inclusief de kidscombo en voor ouders koffie / thee met een muffin.

Dit keer in de kleuterbios bij Pathé Breda:

Nick Jr. 

Zie de allernieuwste afleveringen van Nick Jr met een speciale PAW Patrol special en een nieuwe aflevering van Top Wing op zondag 6 oktober 2019 Deze afleveringen zijn nooit eerder vertoond, dus mis dit niet!

Top Wing promoveert. De cadetten van Top Wing promoveren naar niveau 2! Terwijl iedereen bijeenkomt voor de ceremonie, redden de cadetten Penny's familie. Ze gebruiken alleen nieuwe voertuigen waar ze nog niet mee geoefend hebben! MEGAPUPS SUPER PAWS: Als Superkatjes aanvallen. Burgemeester Humdinger's neefje Harold en de katjes vinden een brokstukje van de meteoor en krijgen net als de PAW Patrol pups allerlei superkrachten. MEGA PUPS SUPER PAWS: Pups ontmoeten de mega tweeling. Een nieuwe slechterik, een vrouw die op een vogel lijkt, komt naar Avonturenbaai en steelt alles dat glimt. De Mega Pups moeten haar tegenhouden en krijgen hierbij hulp van twee andere pups.

reserveer hier je kaartjes

Komen jullie ook?

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 keer per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda