Film: Kleuterbios bij Pathé Breda

  • Pathé BredaBij  Pathé Breda
  • van:  19 mei 2019 10:30
  • tot:  19 mei 2019 11:55
Film: Kleuterbios bij Pathé Breda

Kleuterbioscoop bij Pathé Breda 

Pathé Kleuterbios is super leuk voor de jongste bioscoop bezoekers!

Alle kleuters opgelet:

Ben jij tussen de 3 en 6 jaar en wil je ook een keertje naar de film? Kom dan naar de Pathé Kleuterbios! Daar draaien ze speciaal voor jou de allerleukste films in de bioscoop, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en ook het geluid wat zachter staat. Ook ontvangen alle kinderen bij binnenkomst in de bioscoop een leuke kidscombo en na de film een filmdiploma. 

Een ticket kost slecht 8 euro per persoon, dat is inclusief de kidscombo en voor ouders koffie / thee met een muffin.

Dit keer in de kleuterbios bij Pathé Breda:

Kinderfilm : Casper & Emma op jacht naar de schat


Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!


reserveer hier je kaartjes voor deze leuke kleuterbios bij Pathe Breda

Komen jullie ook?

TIP: Wil jij de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? (max 5 keer per jaar) Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda