Pathé Breda  

Chasséveld 15, 4811 DH Breda

  Bioscoop Pathé in Breda

  Wil je gezellig met de kinderen naar de film? Bioscoop Pathé in het centrum van Breda is een film uitje met gegarandeerd succes! Pathé heeft verschillende leuke familie films en ook films speciaal voor (jonge) kinderen. Voor gezinnen heeft Pathé een extra voordelige kinderticketes.

  Kinderticket

  Ben je 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathé Kinderticket voor slechts € 6,- naar de allerleukste films bij Pathé! En als je er ook nog een verrassende Pathé Kidscombo bij koopt, wordt je filmuitje helemaal compleet. Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen.

  Kleuterbios

  Pathé Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.
  Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

  Filmfeestje

  De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film! Klik hier voor meer informatie.

  Pathé Kids Day

  Wil je jouw kind een superleuke dag laten beleven in de bioscoop? Kom dan naar de Pathé Kids Day. Tijdens deze dag staat het bioscoopbezoek van de kinderen centraal.

   

  Adres

  • Adres: Chasséveld 15
  • Stad:  Breda
  • Land:  NL
  • Postcode:  4811 DH