Chasséveld 15, 4811 DH Breda

Bioscoop Pathé in Breda

Wil je gezellig met de kinderen naar de film in hartje Breda? Bezoek dan zeker het sfeervolle Pathé Breda. Pathé heeft verschillende leuke familie films en ook films speciaal voor (jonge) kinderen. Speciaal voor de kleinste filmfans is er ook een speciaal tarief in de vorm van een kinderticket.

Relax seats bij bioscoop Pathé Breda

En wist je dat alle stoelen bij Pathé Breda super lekkere relax seats zijn, ze kunnen met een knopje naar een relax stand zo ver als je wilt en er zit een heerlijke voetensteun bij!

Kidshoek

Wist je dat Pathé Breda ook een kidshoek heeft waar kinderen lekker kunnen kleuren op supervette kleurplaten in het thema van het huidige filmaanbod. Dit kan voor of na de film dus kom gerust wat eerder of blijf wat langer voor nog meer plezier in de bioscoop! Ook heeft Pathé Breda grijpmachines in de kidshoek staan waar je tegen een klein prijsje kans maakt op allerlei leuke knuffels.

kidshoek

Kleurplaten

Klik op de afbeelding zodat je echte Pathé kleurplaten en/of kleurplaten gebaseerd op het filmaanbod van dit moment kunt downloaden!

    garlfield

Kinderticket

Ben je 11 jaar of jonger? Dan kun je met het Pathé Kinderticket vanaf €8,- naar de allerleukste films bij Pathé! En als je er ook nog een verrassende Pathé Kidscombo bij koopt, wordt je filmuitje helemaal compleet. Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen.

Kidscombo's

Wist je dat je voor slecht €4,50 een kidsbox kan scoren bij Pathé Breda! Hier zit alles in voor jouw kind om het bioscoop bezoek compleet te maken. In de kidsbox zit een zakje popcorn, krentjes een pakje sap en een verassing!

kids kombo pathé

Kleuterbios Breda

Pathé Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo en voor de volwassenen zit er natuurlijk ook wat lekkers bij in de vorm van koffie/thee en een koek/muffin.

Kinderfeestje

De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film!


En dit allemaal voor slechts 10 euro per kind!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor