Chasséveld 15, 4811 DH Breda

Bioscoop Pathé in Breda

Wil je gezellig met de kinderen naar de film? Bioscoop Pathé in het centrum van Breda is een film uitje met gegarandeerd succes! Pathé heeft verschillende leuke familie films en ook films speciaal voor (jonge) kinderen. Voor gezinnen met kids heeft Pathé extra voordelige kindertickets.

Pathé Thuis

Film kijken vanaf je eigen bank? Via Pathé Thuis kijk jij de leukste nieuwe films! Je zoekt eenvoudig een film en betaald direct online.  

Pathé Thuis

Relax seats bij bioscoop Pathé Breda

En wits je dat alle stoelen bij Pathé Breda super lekkere relax seats zijn, ze kunnen met een knopje naar een relax stand zo ver als je wilt en er zit een heerlijke voetensteun bij!

Kinderticket

Ben je 11 jaar of jonger?  Dan kun je met het Pathé Kinderticket vanaf € 7,50- naar de allerleukste films bij Pathé! En als je er ook nog een verrassende Pathé Kidscombo bij koopt, wordt je filmuitje helemaal compleet. Het Pathé Kinderticket is alle dagen van de week geldig voor reguliere voorstellingen.

Kleuterbios Breda

Pathé Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat.
Bovendien krijgt ieder kind een kleurplaat en diploma. Tickets zijn inclusief een Pathé Kids Combo (of koffie/thee met iets lekkers voor de ouders/begeleiders).

Filmfeestje

De leukste manier om je verjaardag te vieren is het Pathé Filmfeestje: een gezellige middag met een feestelijke ontvangst, de mooiste plekken in de zaal, een cadeautje en filmdiploma voor de jarige en natuurlijk een superleuke film!

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor