Een heerlijke familie musical, beleef het inspirerende levensverhaal van deze roodharige heldin als stoer meisje van nu

Deze wereldberoemde musical met hits als Tomorrow en It’s a hard knock life inspireerde al generaties kinderen en volwassenen. Nu is Annie terug en ze is sterker dan ooit. Vastbesloten haar ouders terug te vinden, overwint Annie alle tegenslagen en komt met de andere weeskinderen in opstand tegen de gemene Miss Hannigan. Wanneer miljardair Oliver Warbucks Annie helpt in haar zoektocht, krijgt haar leven plotseling een bijzondere wending.

Musical Annie bij Chassé Theater Breda

Na ruim zeven jaar is deze musicalsensatie opnieuw te zien in Nederland in een geheel vernieuwde, sprankelende regie van William Spaaij in samenwerking met het creatieve team van Fiddler on the roof. De rol van Miss Hannigan wordt vertolkt door de internationale musicalster Willemijn Verkaik en de populaire musicalacteur Edwin Jonker is te zien als Oliver Warbucks.

De landelijke primaire is in Breda op 1 december.  Vanaf 26 november starten de (try out) voorstellingen. Er zijn voorstellingen op de volgende dagen:

Bekijk hier meer over de musical Annie en reserveer je kaartje  

Ook lees je hier meer over de verschillende familie arrangementen zoals een high tea of brasserie arrangement voor of na de Musical Annie in het Chassé Theater.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda