Doornroosje (musical) (4+) bij Nieuwe Nobelaer

Doornroosje de musical (4+) bij Nieuwe Nobelaer 

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet als de geur van bloeiende rode rozen. Daarom noemen ze haar: Doornroosje

Vandaag wordt Doornroosje (gespeeld door Sita Vermeulen) 21 jaar én gekroond tot koningin. Maar aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering zodat ze zelf kan heersen over het land. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

In slaap vallen is er niet bij tijdens deze magische familiemusical boordevol aanstekelijke liedjes, vrolijke dansjes en hilarische humor.

Er zijn twee voorstellingen van Doornroosje vandaag:

  • 28 september 11.30 uur
  • 28 september 14.30 uur 

RESERVEER HIER JE KAARTJE

Doornroosje fans, prinsen- en prinsessenfans opgelet=> Kom verkleed!

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty.

Voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze is ranja, koffie en thee gratis. Frisdranken en overige dranken dienen afgerekend te worden.

Knutselen voor de voorstelling van Doornroosje

Kom gezellig een uurtje voor de voorstelling al naar de Nieuwe Nobelaer. Want kinderen mogen gratis meedoen met een leuke knutselactiviteit! 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen (max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar) ? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda