Programmeren voor kids van 7 tot 17 jaar!

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? En wil je leren programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma’s maken of games te bouwen? Doe dan gratis mee aan de CoderDojo. Tijdens een CoderDojo ontmoet je deelnemers met dezelfde interesses. Onderling deel je je kennis met elkaar en maak je nieuwe dingen op je eigen laptop. Die moet je dus wel meenemen!

CoderDojo is een door vrijwilligers opgezette beweging. CoderDojo staat voor het houden van gratis, non-profit programmeer sessies voor kids. CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst

Deelnemers zijn jeugd/jongeren in de leeftijd van 7 -17 jaar. Je moet de beschikking hebben over een eigen laptop met Windows, MacBooks en tablets zijn helaas niet voor de workshop geschikt.
Let op: deelnemers jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door  één begeleider van min. 18 jaar oud.

Er is plaats voor 20 deelnemers, dus schrijf je snel in. Na inschrijven ontvang je van een bericht of je al dan niet bent geplaatst.

 

 

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda