Brandweerman Sam live! (2+) bij Nieuwe Nobelaer

Brandweerman Sam live! (2+) bij Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur

Het grote kampeeravontuur van Brandweerman Sam 

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in Het grote kampeeravontuur.

Het verhaal van de Brandweerman Sam Theater show
In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?

Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen!

Er zijn twee voorstellingen van Brandweerman Sam bij de Nieuwe Nobelaer

=> om 11.00 uur op 24 augustus 

=> om 14.30 uur op 24 augustus

Klik voor meer informatie en het reserveren van een kaartje 

Brandweerman Sam fans opgelet => kom verkleed!

Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet.

Knutselen voor de voorstelling van Brandweerman Sam

Kom gezellig een uurtje voor de voorstelling al naar de Nieuwe Nobelaer. Want kinderen mogen gratis meedoen met een leuke knutselactiviteit! 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen (max 5 vakantie nieuwsbrieven per jaar) ? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda