Betoverend Breda 2018

Betoverend Breda 2018

Vorige jaar was het Winterland, dit jaar heet het kerstfeest in de binnenstad van Breda => Betoverend Breda ....... 

Het zal betoverend gezellig en sfeervol worden op de Grote Markt van Breda tijdens de kerstvakantie van 15 december 2018 tot 7 januari 2019  

Je kunt er echt niet omheen. Breda wil de warmste en gezelligste winterstad van Nederland zijn in kersttijd! Denk aan een grote kerstboom, warme chocolademelk en glühwein en natuurlijk een schaatsbaan! Er is echt van alles te doen. Hieronder vertellen we een paar leuke activiteiten die je elke dag kunt beleven maar voor het volledige programma kun je het beste op de link klikken onder aan dit bericht.

Betoverende boom op de grote Markt in Breda

Heb je wel eens een kerstboom een verhaal horen vertellen? Vast niet. Kom daarom naar Betoverend Breda, want daar kun je dat iedere dag meemaken. (dagelijks van 15. 00 uur tot 20.00 uur)
De elf meter hoge, betoverde kerstboom op de Grote Markt komt iedere dag zes keer tot leven. Hij beweegt en vertelt het spannende verhaal van Careltje, het mysterieuze jongetje dat al eeuwen onder de Grote Markt woont.

Schaatsbaan 

Een winterse sfeer is natuurlijk niet zonder een schaatsbaan. Iedere dag is daar een andere activiteit: van een ochtendje prinsessenschaatsen tot een silent disco ‘s avonds. De baan ligt op de Grote Markt, vlakbij de mysterieuze kerstboom.

Fonteinen lichtshow in park Valkenberg

Deze hele kerstvakantie kunnen vanaf 16 december dagelijks een super mooie licht fonteinen show zien in park valkenberg. Lichtontwerper Ellen de Vries ontwierp voor de nieuwe fontein in het park Valkenberg een magische lichtshow die op zondag 16 december feestelijk in première gaat.(17 u 17.30 , 18 u)
De magische fontein is dagelijks te zien. Op de zondagen 16 en 23 december wordt de tien minuten durende lichtshow drie keer gecombineerd met sfeervolle Christmas Carols door het koor Nootwaar. Dit evenement is mogelijk gemaakt door Rabobank Breda.

Lichtjeswandeling in het mastbos

Op 27 en 28 december 2018 kunnen jullie met het hele gezin meelopen met de lichtjeswandeling in het Mastbos.

Kijk hier voor de lichtjeswandeling  

Kerst parade in winkelcentrum de Barones

In de Barones kunnen jullie tijdens Betoverend Breda een heuse kerstparade tegen komen! De Kerstman, een eland, pakjesdames en danseressen zullen er een leuke show van maken. De Kerstman is zijn pasjes al goed aan het oefenen! Natuurlijk is er ook een meet & greet met de figuren zodat iedereen er mee op de foto kan!
Jullie treffen de Kerstparade aan op 15, 16, 22 en 23 december tussen 13.00 en 17.00 uur in de Barones 

Alles over Betoverend Breda

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda (je ontvangt max 5 nieuwsbrieven per jaar)