Sportieve kinderfeestjes in de regio Breda

Sportieve en actieve kinderfeestjes regio Breda en omstreken 

Een sport uitproberen tijdens je kinderfeestje of een feestje waar je lekker actief kunt zijn, het kan prima in de regio Breda! Sportieve en actieve verjaardagsfeestjes zijn super leuk. Hieronder staan een aantal toppers.

Klik op de kopjes of op de knoppen voor meer informatie en het reserveren van jullie sportieve/actieve kinderfeestje.

Kinderfeestje Monkey Moves Breda

Als je een feestje bij Monkey Moves boekt, krijg je de keuze uit verschillende sporten. Zo kunnen de kids bijvoorbeeld gaan voetballen, freerunnen, apenkooien, basketballen, turnen, handballen, of zelfs een Mario Kart spel spelen, waarbij ze volop mogen klimmen en klauteren. Er is nog meer keuze en ook eigen ideeën mogen worden ingebracht. De kinderfeestjes vinden plaats in een gymzaal in de buurt. 

Monkey Moves

Schaatsfeestje in de winter op de kunstijsbaan

Van half oktober tot begin maart is de kunstijsbaan Breda open. Hier kunnen kinderen een super schaatsfeestje vieren. Je hebt keuze uit verschillende opties. Tevens kun je als extra optie een prinses bijboeken. Kijk hiervoor even op de site.

Schaatsfeestje

Indoor trampolinepark FunZone Breda en

Indoor trampolinepark FunZone Roosendaal

Indoor trampolinepark FunZone Breda is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark waar kinderen een super leuke jump verjaardagsparty kunnen vieren! Indoor trampolinepark FunZone biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, ook gave jump-area's waar je allerlei tricks kunt oefenen en spellen kunt spelen. Ook kun je hier freerunnen. 

Er is in dit trampolinepark Valo Jump, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, een wipe out baan en high performance trampolines en een sport deel waar je kunt basketballen en turnen op de trampolines! Er zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk voor kids vanaf 8 jaar!

Trampoline springen voor kinderen vanaf 0-5 jaar (Kids Jump)

Speciaal voor kinderen van 0-5 jaar heeft FunZone Kids Jump! Iedere zaterdag en zondag ochtend op vaste tijden. Kijk hier voor het rooster. Kinderen komen dan gezellig samen met een ouder of begeleider trampoline springen. Per kind moet er een begeleider bij zijn, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

funzone

Trampolinepark FunZone Breda    FunZone Roosendaal

Stoere survival feestjes van TeamBiesbosch

Op zoek naar een heel gaaf en leuk kinderfeestje? TeamBiesbosch heeft een aantal super stoere kinderfeestjes voor jongens en voor meisjes, klik op het feestje voor meer info: 

🎉Escape feestje
🎉Survival feestje
🎉Sup feestje
🎉Mix & Match feestje
🎉Winterfeestje

biesbosch

Kinderfeestjes Team Biesbosch

Kinderfeestje bij indoorklimpark De Belhamel 

Bij de Belhamel kun je naast binnen en buiten spelen ook een super gaaf indoor klimparcours doen op je kinderfeestje! Let op dit is voor kinderen ouder dan 8 jaar en met een minimale lengte van 1.35m Bij de indoorsurvival is een instructeur aanwezig die de kinderen zal begeleiden en uitleg zal geven.

Kinderfeestje Belhamel

SnowWorld Kinderfeestjes

Ben je echt helemaal gek van sneeuw, skiën of snowboarden? Hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren. Vier je feestje met al je vriendjes en vriendinnetjes in de sneeuw. Er zijn 3 verschillende feestjes mogelijk. Alle feestje zijn inclusief materiaal huur, dus dat is natuurlijk super handig!

Je kan kiezen uit het de kidsparty zilver, het kidsfeest goud of de kidsparty goud XL.

snowworld kinderfeestje

SnowWorld kinderfeestjes

 

Kinderfeestje bij Akkermans

Treasure Island Adventure Golf kinderfeestje

Ben jij klaar voor een echt piratenavontuur? Neem je vriendjes mee en ga tijdens jouw kinderfeestje samen op zoek naar de schat! Akkermans heeft naast het Adventure Golf parcours nog veel meer leuke groeps spellen en activiteiten. Zo kun je steps huren met je kinderfeestje of kano varen. Natuurlijk sluit je jullie kinderfeestje af met lekkers in het grand café.

akkermans kinderfeestjes

Kinderfeestjes Akkermans

 

Kinderfeestje bij Bounce Valley

Een luchtkussenpark, of opblaasbaar bouncepark, Bounce Valley is eigenlijk een megagroot springkussen. Je loopt en springt dus over lucht en je hoeft niet van het springkussen af om naar een ander obstakel te gaan. De hele hal bestaat uit luchtkussen: een luchtkussenpark dus. Tijdens het kinderfeestje mogen de kinderen helemaal los gaan. Behalve 'gewoon springen', of bouncen, zijn er bij Bounce Valley Breda ook allerlei obstakels waar je overheen en zelfs onderdoor kunt. Glijden, klimmen, whipe-out, voetballen... er is van alles te doen tijdens je bezoek aan dit springkussenpark. Je hoeft niet bang te zijn dat de kinderen hun energie niet kwijt kunnen ;)

Bounce Party

Zwemfeestjes regio Breda en omstreken

Zwemmen en je kinderfeestjes vieren. Diverse zwembaden hebben leuke arrangementen voor zwemfeestjes, bijvoorbeeld tijdens het disco zwemmen. Ook zijn er zeemeermin feestjes en snorkelfeestjes bij ons in de regio! Hieronder een handig overzicht:

Kinderfeestje zwembad Optisport Sonsbeeck

Zwemmen en je verjaardag vieren is een groot feest bij zwembad Sonsbeeck! Sonsbeeck heeft een super leuke glijbaan en een crazy river! Laat je meevoeren van binnen naar buiten en door spannende tunnels in deze leuke stroomversnelling. 

Er zijn verschillende leuke arrangementen. En regelmatig is er op vrijdag een grote zwemdisco. Ook dan kun je je kinderfeestje natuurlijk vieren!   

Zwemfeestje

(Disco) zwemfeestje bij zwembad de Kurenpolder

Heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad en natuurlijk met alle kinderen van die super lange waterglijbaan. Iedere vrijdagavond is het disco zwemmen. Het bad is dan open vanaf 18.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur is het volop disco. Het zwemfeestje is inclusief een smulbox met frietjes, snack, drinken, een klein softijsje en een kleine verrassing.

Zwemfeestje bij De Kurenpolder

Zeemeermin zwemfeestje

Bij diverse zwembaden kunnen kinderen een zeemeerminnen zwemfeest houden:

Zeemeermin feest bij zwembad de Wisselaar in Breda

zeemeermin zwemmen

Kinderfeestjes buiten zwembad Wolfslaar in Breda

In het seizoen kun je natuurlijk ook in een buitenzwembad je kinderfeestje vieren. Vier je zwemfeestje bij buitenzwembad Wolfslaar en ga met al je vriendjes samen van de familie glijbaan af! 

Wolfslaar tijdens het seizoen

 

 

Kijk hier voor alle kinderfeestjes op Go-Kids Breda

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Breda in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Breda en omstreken.

Log In