Sportieve kinderfeestjes in de regio Breda

Sportieve kinderfeestjes regio Breda  

Een sport uitproberen tijdens je kinderfeestje, het kan prima in de regio Breda! Sportieve verjaardagsfeestjes zijn super leuk. Hieronder staan een aantal toppers.

Klik op de kopjes of de foto's voor meer informatie en het reserveren van jullie sportieve kinderfeestje. 

Tennisfeestje

Dit feestje wordt gegeven door ervaren tennis trainers. Ze nemen de kids mee in verschillende tennisspellen met o.a. ballonnen. Daarnaast zal er ook al een stukje gewerkt worden een de techniek bij het tennissen, hierdoor gaan de kinderen spelenderwijs ook nog wat leren. Dit feestje is voor kids vanaf 6 jaar en ze hoeven nog niet te kunnen tennissen. De ervaren trainers kunnen voor kinderen van alle niveau's een leuke tennis middag begeleiden.

Waterskiën

Een uniek kinderfeestje met waterskiën, knieboarden & wakeboarden voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit feestje is vanaf mei te boeken. De waterskileraren laten de kids op een leuke en veilige manier kennis maken met deze fantastische watersporten. Wie valt, wordt opgepikt met het motorbootje.

Kinderfeestje Monkey Moves Breda

Als je een feestje bij Monkey Moves boekt, krijg je de keuze uit verschillende sporten. Zo kunnen de kids bijvoorbeeld gaan voetballen, freerunnen, apenkooien, basketballen, turnen, handballen, of zelfs een Mario Kart spel spelen, waarbij ze volop mogen klimmen en klauteren. Er is nog meer keuze en ook eigen ideeën mogen worden ingebracht. De kinderfeestjes vinden plaats in een gymzaal in de buurt. 

Steppen en minigolfen bij de Koeckers

Zoek jij een feestje met sportieve uitdaging? Speel dan Koeckersgolf (adventure-golf) met je vriendjes en vriendinnetjes. De Koeckersgolfbaan is erg mooi met veel leuke holes voor kinderen. Zo is er een kasteel met ophaalbrug en horen jullie vreemde geluiden als je speelt. Na een avontuurlijk rondje golfen hebben de kinderen vast trek gekregen in een pannenkoek met ijsje. 

Voor kinderen vanaf 9 jaar is er een stepfeest bij de Koeckers. De kids gaan met een speciale outdoor-step op ontdekkingstocht. Met een routeboekje vinden de kinderen hun de weg over de Koeckersheide. Onderweg beleven de kinderen van alles. De route duurt ongeveer 2 uur en heeft een lengte van 6 km. Na afloop van de tocht kunnen de kinderen spelen en genieten van een heerlijke pannenkoek en eventueel een ijsje na.

Schaatsfeestje in de winter op de kunstijsbaan

Van half oktober tot begin maart is de kunstijsbaan Breda open. Hier kunnen kinderen een super schaatsfeestje vieren.

Sportief kinderfeestje van Gibbon Sport

Bij Gibbonsport hebben ze diverse super sportieve kinderfeestjes. Bekijk de klimfeestjes en de survival feestjes. 

sportief kinderfeestje breda

Street Jump Breda

Vier je kinderfeestje bij Street Jump Breda! De kinderen kunnen jumpen van de ene naar de andere trampoline. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's van Street Jump Breda. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Hoe super gaaf is dat!?
Dit tramolinepark is geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. Kinderen kunnen lekker hun energie kwijt als ze trampoline springen. Voor of na het springen kunnen ze heerlijk wat eten of drinken in de mooie horeca van Street Jump Breda. Voor de kinderfeestjes zijn verschillende arrangementen mogelijk bij Street Jump Breda.

street jump kinderfeestje Breda

Krazy Kangaroo Breda

Krazy Kangaroo is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark waar kinderen een super leuke jump verjaardagsparty kunnen vieren!  Krazy Kangaroo Breda biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden, gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area's zoals de freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, een free run area en een sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.  Er zijn verschillende kinderfeestjes mogelijk voor kids vanaf 8 jaar!

Krazy Kangaroo Roosendaal!

krazy kangaroo breda kinderfeestje

Ben je op zoek naar een zwemfeestje in de regio Breda? Kijk dan hier voor een handig overzicht 

 

Log In