Leukste uitjes met kinderen in de provincie Brabant

Ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen in regio Brabant? Dan ben je bij Go-Kids.nl op het juiste adres. Bij Go-Kids brengen we alle uitjes voor jou en je gezin in jouw regio in kaart en plaatsen we op onze website.

Deze leuke erop uit tips zijn ideaal voor een dagje, weekendje of vakantie in de omgeving! In dit blog lees je alles over de gezellig provincie Brabant. Want zoals je weet, in Brabant brandt altijd licht.

In de grote steden die Brabant biedt, Den Bosch, Eindhoven en Breda is Go-Kids vertegenwoordigd.

Natuur uitjes en kabouterpaden in Brabant

Brabant staat bekend om zijn prachtige natuur en bossen. In de hele provincie Brabant vind je Natuurpoorten. Deze plekken zijn dé startpunten voor een fiets- of wandeltocht door de Brabantse natuur. Alle natuurpoorten zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden en er is altijd een horecapunt waar je iets kan eten en drinken, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en de routes. Ook vindt je in de bossen de nodige kabouterpaden die je kan bewandelen met kleine kinderen. Kijk maar eens op de site bij de categorie Natuur

Speelbossen, pluktuinen, kabouterpaden en blotevoetenbaden

Op Go-Kids vindt je ook leuke tips voor natuur uitjes zoals speelbossen, belevingsplekken, pluktuinen en blotevoetenpaden. Voor kinderen en ouders is het heerlijk ontspannen om de natuur in te gaan. Kinderen kunnen er heerlijk spelen en ravotten. Dit soort uitstapjes zijn vaak gratis, dus voor iedereen toegankelijk. Op onze site vind je ook veel gratis tips, deze kun je handig selecteren dmv een vinkje aan te zetten bij "gratis uitje".

Uiteten met kinderen in Brabant

Ben je een heerlijke dag uit, sluit dan de dag af met een heerlijk terras of restaurant waar kinderen welkom zijn. Op de Go-Kids site vind je per regio de leukste familie restaurants. Je vindt ze in de binnensteden maar ook midden in de bossen en op de leukste verborgen plekjes die je alleen kent als local. Kijk op de Go-Kids site bij de categorie Eten en Drinken.

Overnachten in de provincie Brabant

Weekendje weg, een midweek weg, oftewel vakantie vieren met je gezin in Brabant? Kies je dan voor een mooi vakantiepark, een kindvriendelijk hotel of wordt het die prachtig gelegen camping met vele faciliteiten? Brabant biedt vele mogelijkheden voor jou en je gezin! Op onze site vindt je de leukste overnachtingslocaties voor gezinnen in regio Brabant. Kijk maar eens bij overnachten!

Eropuit agenda Go-Kids

Ben je op op zoek naar een leuk event, gezellige workshop of een leuke kinderactiviteit? Kijk op de site op de Go-Kids agenda om te zien wat er allemaal te doen is in jouw regio of vlakbij jouw vakantie-adres.

15+ leukste uitjes met kinderen in de provincie Brabant

Bij Go-Kids hebben wij de allerleukste familie uitjes voor je op een rij gezet. Onze Go-Kids bestaat uit de regio Breda, Eindhoven en Den Bosch per regio hebben wij er een aantal geselecteerd. 

Log In