Download gratis de verjaardag aftelkalender!

Vraagt jouw kind ook iedere keer hoe lang het nog duurt voordat hij/zij jarig is? Met deze verjaardag aftelkalender weet jouw kind waar hij aan toe is. We beginnen 10 dagen van tevoren met aftellen naar de grote dag. Je kunt de cadeautjes mooi inkleuren of gewoon doorstrepen, wat de jarige in spé maar wilt.

Tel dus samen af met deze handige kalender. Vind je 10 nachtjes te veel om samen af te tellen? Kleur dan zelf alvast een paar vakjes in of streep ze door.

Gratis downloaden!

Kinderfeestje ideeën; tips voor de leukste originele kinderfeestjes

Heb je kinderen, dan kom je er niet onder uit. Kinderfeestjes vieren en verjaardagsfeestjes organiseren hoort erbij. Het is ieder jaar weer een hele klus om een leuk kinderfeestje te bedenken, om over de traktaties nog maar niet te spreken. Vandaar ook onze tips en kinderfeestje ideeën om je op weg te helpen. Heb je nog aanvullingen? Laat het zeker weten!

Ninja box voor een spannend thuisfeestje van Made by Melissa is altijd leuk

De Ninjago Masters of Spinjitzu krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben hulp nodig om deze gemeneriken te verslaan en zo de vrede te bewaren. Zouden jullie de Ninjago’s willen helpen, dan leiden we jullie op tot een echte ninja!” voor de ninjatraining zijn diverse spelletjes en daarmee worden de leerlingen opgeleid tot echte stoere ninja’s. om te bewijzen dat jij de training goed volbracht hebt, krijg jij een echte ninja oorkonde mee naar huis.

 

Kinderfeestje tips, voor een top dag

We hebben al veel vaker over kinderfeest ideeën geschreven, in verschillende leeftijdscategorieën bijvoorbeeld, maar ook met verschillende themas. Dit keer een uitgebreide opsomming van heel veel originele ideeën voor kinderfeestjes waaruit je er zeker eentje kan kiezen waar je mee aan de slag kan! Want als er een kinderfeestje gepland moet worden, krijg jij het al druk genoeg.