Zoek je inspiratie voor een leuk dagje uit omdat je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen? Dan hier een aantal leuke opties voor groepsuitjes of leuke dagjes uit. Veel mensen hebben moeite om dingen te bedenken om te doen voor groepsuitjes, voor kinderen of tieners het vaak lastig om te pijlen wat zij nou leuk zouden vinden. Daarom helpen we je graag op weg met verschillende opties:

Pretparken

Pretparken zijn tegenwoordig erg populair, grote parken zoals Walibi of de Efteling staan al snel boven aan mensen hun lijstje. Parken zoals Slagharen, Madurodam, Drouwenerzand of Julianatoren worden al snel vergeten terwijl dit attractieparken zijn met attracties voor jong en oud. Lijkt één van deze parken jouw wat dan zijn ze in veel gevallen goedkoper en soms zijn ze nog leuker ook. Dus pak je teddy tote bag, en ga er een mooie dag op uit.

Zwembaden 

Veel zwembaden zijn wel bekend in Nederland, iedereen kent er wel één in de buurt. Maar de grote parken zijn natuurlijk het leukst. Iedereen kent natuurlijk centerparks, de grote parken van centerparks hebben meestal als midden attractie een groot zwembad. Het tikibad van Duinrell is ook wel bekend bij de meesten. Kortom een dagje zwem plezier is altijd leuk, gewoon om te relaxen of om even af te koelen in het water. Dus pak je rugzak en ga een dagje naar het zwembad. Het water is altijd een goede optie voor een activiteit.

Dierentuinen

Iedereen gaat wel eens naar de dierentuin, het is altijd leuk om dieren te zien en rond te lopen in de grote parken. Kijken naar de spectaculaire shows is altijd leuk om te doen, maar wat voor parken zijn er nou in Nederland nou hier zijn er een paar. Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Beekse Bergen of Ouwehands Dierpark zijn altijd leuke parken om naar toe te gaan. Met veel show en veel dieren om te bekijken verveel je je dan ook niet snel. In de middag even wat eten en in sommige parken met de auto door stukken heen rijden een soort mini safari in eigen land.

Lasergamen of paintballen

Voor de wat oudere groep is lasergamen of paintballen een leuke actieve bezigheid. Lasergamen of paintballen is vaak met een grotere groep waarin je twee gelijke teams kan maken. Je kan het overal in de buurt wel doen, en het is leuk om te doen met je vriendengroep of als kinderfeestje. Veel mensen krijgen er energie van, rondrennen in een arena en elkaar beschieten met verf balletjes of met lazers. Als je echt houd van dit soort activiteiten dan zou airsoft ook nog een optie zijn, dit is vaak voor pubers of volwassenen omdat de balletjes hard kunnen aankomen en de activiteit ook nog eens erg duur is, dat neemt natuurlijk niet weg dat het erg leuk is en als je echt een waaghals bent zeker het uitproberen waard. Dus wat zeg je ervan... lijken deze activiteiten jou wat? Hopelijk is een keuze maken nu een stuk makkelijker.