Het organiseren van een slaapfeestje voor de kinderen is natuurlijk hartstikke leuk. De voorbereiding is echter wel belangrijk om er een zorgeloze middag, avond en nacht van te maken. Daarom hierbij de beste tips voor tv-programma’s voor kinderen van verschillende leeftijden om aan te zetten tijdens een slaapfeestje.

Mees Kees; bekijk de avonturen van de leuke leraar

Veel series voor kinderen zijn online terug te vinden. Kijk bijvoorbeeld bij programma gemist om een hele show terug te kunnen kijken. Hier is ook de populaire serie Mees Kees te zien. Mees Kees is al jaren populair door de grappige leraar. Eerst werden er veel boeken uitgebracht over de avonturen van Mees Kees, en toen kwam er een film en nu dus ook een tv-programma. Elke aflevering bevat een andere versie van hoe Mees Kees lesgeeft aan groep 6b, en de jonge leraar doet alles op zijn eigen manier, tot grote ergernis van de bestuurshoofden.

Paw Patrol; voor het grootste vermaak van de kleine kids

Voor de echt nog kleine kids is Paw Patrol misschien wel de beste keuze om aan te zetten tijdens een slaapfeestje. Paw Patrol is een Canadese serie die uiteraard in het Nederlands is ingesproken om begrijpelijk te maken voor de kids. De verschillende diertjes beschermen hun stad als echte dierenhelden en beleven hierdoor de wildste avonturen. Er zijn heel veel spullen van Paw Patrol te verkrijgen dus het zou ook het perfecte programma zijn voor een thema slaapfeestje. Serveer bijvoorbeeld het eten op Paw Patrol bordjes en drinken uit Paw Patrol bekertjes. 

Brugklas; ter voorbereiding van de brugklas voor iets oudere kinderen

Een andere populaire serie van televisie is Brugklas. Het programma is al jarenlang te zien op NPO 3 en is een echt leuke serie voor de iets oudere kinderen. Bijvoorbeeld voor de kinderen van groep zeven of acht, ter voorbereiding van de middelbare school. Oftewel de brugklas. In de serie zijn er allemaal brugpiepers die van alles beleven, en er zijn vooral veel eerste keren die aanbod komen. Een leuk programma om aan te zetten tijdens een slaapfeestje dus. 

K3: een nieuw begin

Nog een idee voor een slaapfeestje met een duidelijk thema is K3. Natuurlijk is K3 al jarenlang razend populair, ondanks dat de K3'tjes wel doorgewisseld zijn de afgelopen periode. Zo hield de blondine Klaasje ermee op en de andere twee gingen op zoek naar een nieuwe K3. Hier kwam uiteindelijk de vrolijke Julia voor in de plaats. In de serie K3: een nieuw begin gaan de meiden dieper in op hun ervaringen als K3’tje en de voorbereidingen op grote shows. Het is voor alle kleine meiden die grote fans zijn van K3 erg leuk om een soort exclusief inkijkje te krijgen in de levens van de K3’tjes.