Mosselsepad 70, 6731 SM Otterlo

Heerlijk eten in een huiselijke sfeer bij Zuiderzand restaurant.

Heerlijk eten in een huiselijke sfeer bij Zuiderzand Restaurant

Heerlijk eten in een fijne ambiance en met genoeg speelvermaak voor kinderen. Dat én meer vind je allemaal bij Restaurant Zuiderzand gelegen op het Vakantieoord Het Lorkenbos in Otterlo.
Of je nu komt voor een lunch, diner of gewoon voor een bakje koffie. Hier zullen jij en je gezin genieten van de lekkerste gerechten in een prachtige omgeving. Restaurant Zuiderzand ligt midden op de Veluwe, met het Nationale Park De Hoge Veluwe op slechts een paar km afstand.

Uitgebreid dineren en meer

Je kunt bij restaurant Zuiderzand uiteraard terecht voor een heerlijk diner of fijne borrel, maar ze bieden nog veel meer opties. Je kunt hier ook prima terecht voor buffetten,  het ophalen van gevulde picknickmanden voor onderweg, op maat gemaakte arrangementen en verzorgde barbecues. Keus genoeg!

Eten Zuiderzand restaurant

Huiselijke sfeer


Bij Restaurant Zuiderzand streven ze naar een gezellige en huiselijke sfeer. De uitgebreide spelletjeskast staat garant voor plezier en vermaak voor jong en oud. Of je nu houdt van een gezelschapsspelletje na het eten of gewoon wat ontspanning zoekt, er is voor iedereen wat leuks te kiezen.

Met een gezellige binnenruimte met bar en een prachtig overdekt terras met openhaard zit die huiselijke sfeer wel goed. Ze hebben voldoende plekken voor alle gasten; jong en oud zijn van harte welkom. In het voorjaar en in de zomer zit je heerlijk op het buitenterras en in het late najaar kun je ook lekker warm binnen zitten.

Buitenterras restaurant Zuiderzand

Extra services


Naast lekker eten biedt restaurant Zuiderzand ook extra services aan voor haar gasten. Zo zijn er oplaadpunten voor fietsen beschikbaar zodat je tijdens je verblijf je elektrische fiets kunt opladen en de prachtige omgeving van de Veluwe kunt verkennen. Ontdek de natuur en maak gebruik van de handige voorzieningen die ze bieden om jouw avontuur nog aangenamer te maken. Daarnaast kun je hier ook terecht voor het huren van een E-Chopper, ontdek de Veluwe op een andere manier. En wist je dat kinderen vanaf 8 jaar ook al achterop mogen?

Extra services Zuiderzand restaurant

Openingstijden

Bij Restaurant Zuiderzand draait het om meer dan alleen eten; het is een beleving, een moment van samenzijn en genieten. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van het restaurant op Vakantieoord Het Lorkenbos. Vanaf 1 april openen ze de deuren weer voor een nieuw seizoen vol culinaire ontdekkingen en gezelligheid.

Hier wil ik eten!

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor