Meivakantie bij Cultura in Ede

Meivakantie bij Cultura in Ede

Van maandag 30 april tot en met vrijdag 4 mei kun je bij Cultura de meivakantie vieren! Kinderen vanaf 3 tot 13 jaar kunnen meedoen aan allerlei verschillende stoere, hippe, (kunst)zinnige maar vooral plezierige workshops. 

Een paar activiteiten:

Trommelkring peuters en kleuters (maandag 29 april)

We zingen samen bekende en minder bekende liedjes waarbij de kinderen mogen spelen op eenvoudige percussie instrumenten zoals: maracas, belletjes, handtrommeltjes, kindercajons, claves etc. Met z'n allen in een kring in een rustige en liefdevolle sfeer.

Speurtocht (maandag 29 april)

Tijdens deze speurtocht ga je heerlijk de buitenlucht in, op stap door Ede. Al speurend leer je meer over kunst in Ede en over de geschiedenis van Ede. Aan het eind wacht er een smakelijke verrassing!

3D ontwerpen met TinkerCad (woensdag 1 mei)

Wil je weten hoe een 3D-printer werkt? En vind je het leuk om daar zelf iets voor te ontwerpen? Kom dan meedoen met de workshop TinkerCad!

Film Meester Kikker (woensdag 1 mei)

Een alledaagse klas met heel gewone kinderen en een doodgewone meester. Of toch niet ....

Circus Koekepan (donderdag 2 mei)

Dames en herennn, hier ... is ... Circus Koekepan!! Schuilt er in jou een circusartiest?
Donderdag staat in het teken van het Circus. 's Ochtends voor de allerkleinsten, 's middag voor de oudere kinderen. Kom dat ontdekken en maak onder leiding van Circus Koekepan kennis met het circus en verschillende circustechnieken.

Er is nog veel meer dus bekijk snel het programma en reserveer! Plezier is gegarandeerd.