Creatieve kinderfeestjes in en rondom Arnhem, Wageningen, Veenendaal, Ede en Tiel

Ben je op zoek naar een creatief leuk kinderfeestje in de regio? Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je heel veel leuke kinderfeestjes. Je vindt hier kinderfeestjes in onder andere Arnhem, Duiven, Zevenaar, Elst, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Creatieve kinderfeestjes voor alle leeftijden

Creatieve kinderfeestjes zijn vaak al geschikt voor jongen kinderen. Meestal zijn de feestjes al wel mogelijk vanaf 5 jaar. Het aanbod wordt vaak wel wat groter als de kinderen wat ouder worden. Er zijn heel veel verschillende creatieve kinderfeestjes. 

Knutselfeestjes

Knutselen vinden kinderen bijna altijd leuk. Dit is ook al leuk voor jonge kinderen. Het aanbod is vaak groot en meestal is in overleg met de aanbieder wel veel mogelijk. Knutselen met papier of klei is natuurlijk altijd leuk maar voor grotere kinderen is knutselen met hout of andere materialen uit de natuur ook een aanrader. 

Schilderen, slijm maken of een andere workshop

Je kan het zo goed niet bedenken of er bestaat een kinderfeestje van. Zo is slijm maken natuurlijk altijd leuk (en fijn dat je de rommel niet thuis hebt) maar ook een schilderij maken is populair. Je kan ook aan de slag met foam of silk clay of gaan handletteren. 

Kookfeestjes

Op verschillende locaties kunnen kinderen aan de slag in de keuken. Ze kunnen lekkere bonbons maken, koekjes bakken of zelfs heerlijke taarten. 

Meer informatie

Bij alle kinderfeestjes geldt dat je het vaak kan combineren met bijvoorbeeld schminken en/of wat lekkers eten zoals een zelf versierd taartje of pannenkoeken. 

Creatieve kinderfeestjes

Log In