Op zoek naar ogen en oren voor Go-Kids Noord-Holland!

Go-Kids is hét platform in Nederland die ouders/verzorgers inspireert om leuke uitjes, activiteiten of andere dingen te ondernemen met kinderen. Er zijn zoveel leuke uitjes in de verschillende regio's te doen, door het bomen vind je soms het bos niet meer... Maar op Go-Kids kan je gemakkelijk alles bij elkaar vinden. Van uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs, etc etc. En in de handige agenda verzamelen we ook nog eens de leukste dingen op een vaste datum voor iedereen!

Help zoeken naar leuke kinderactiviteiten!

Wil jij helpen in jouw regio de leukste activiteiten en uitjes te vinden zodat we deze goed op de site kunnen zetten en ook andere ouders/verzorgers inspireren? Dat zou heel fijn zijn. Samen kunnen we namelijk veel meer en bovendien weet jij als geen ander wat er in jouw omgeving speelt! Dus ben jij een echte speurneus en weet jij de leukste gratis, budget of andere betaalbare activiteiten te vinden in jouw regio... Meld je dan bij mij.
Let op: Dit is op vrijwilligers basis. Dus alleen als je het echt zelf leuk vindt om te speuren, te delen en er tussendoor tijd voor hebt! Misschien haal je er voor jezelf ook weer leuke tips uit natuurlijk.

Wat wordt er verwacht?

Je hoeft hier echt geen uren mee bezig te zijn! Gewoon lekker in jouw 'vrije' tijd. Wekelijks ontvang ik dan graag weer een lijstje met de leukste gevonden activiteiten voor de komende periode in jouw regio die wij kunnen opnemen in de agenda!

Zie de agenda's voor voorbeelden:

Waarom zoek ik hulp?

Inmiddels is het beheer van Go-Kids Noord-Holland (exclusief Haarlem) en Flevoland (Almere/Lelystad) in mijn beheer. Dat betekent dat ik 7 regio's run, alleen. En ik kan een heleboel vinden, maar omdat ik zelf niet in alle regio's woon blijft het soms toch lastig.
De regio's Noord-Holland Noord (Alkmaar, Westfriesland en Noordkop), Zaanland (Zaanstreek & Waterland), Amsterdam, Gooi & Vechtstreek en Flevoland (alleen Almere en Lelystad) vallen onder mij. Hier kan ik wel wat extra handjes voor gebruiken! 
Eerder zocht ik een collega om de regio's samen op te pakken, helaas is dit nog niet gelukt. Daarom mijn zoektocht op een andere manier. Waarbij vele handen licht werk maken!

Nieuwsgierig en wil je meer weten?

Herken jij je in bovenstaande, wil je helpen en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via charlotte@go-kids.nl

Liefs,
Charlotte

 

 

 

 

 

Log In