Win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel op 500 meter van de Efteling voor maximaal 5 personen! Hier vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel.

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een fantastisch mooi familiehotel. Daarom mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten voor maximaal 5 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel - en de Loonse en Drunense duinen liggen om de hoek!

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is de ideale uitvalsbasis voor actieve avonturen. Het hotel ligt in het hart van de provincie en op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen.  Een verblijf bij het GuestHouse Hotel is er een om nooit te vergeten. Het hotel beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin met heerlijk relaxed terras beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden, de allerkleinsten roetsjen van de glijbaan en zwaaien op de schommel. Verder is er tafelvoetbal, airhockey, poolbiljart tafeltennis voor de gasten! 

Maak kans op een gratis overnachting met ontbijt voor je gezin

Voorwaarden van deze winactie:

  • De winactie zal plaatsvinden op de Facebook pagina van alle 26 Go-Kids regio's. Om te kans te maken doe je het volgende:
  • Op maandag 5 juli 2021 maken we de winnaar bekend. We selecteren één winnaar uit alle deelnemers van de 26 Go-Kids regio's. 
  • De winnaar ontvangt een cadeaubon voor een gratis overnachting in een familiekamer inclusief ontbijt voor maximaal 5 personen.
  • Boeking op basis van beschikbaarheid (feestdagen uitgezonderd) en geldig voor aankomsten tot en met 30 december 2021

Voor meer informatie over het hotel kijk je op de website van GuestHouse Hotel

10% tot 15% korting bij het GuestHouse Hotel

Weet je dat we voor onze Go-Kids volgers het hele jaar een super kortingsactie hebben? Je krijgt van 10% tot 15% korting op een hotel overnachting bij het GuestHouseHotel of het naastgelegen Hotel de Kroon  Kijk hier voor deze actie

Log In