Uitjes met korting in Zuid-Holland

Uitjes met korting in Zuid- Holland!

Ben je opzoek naar een top uitje met korting? Lees dan vooral verder: de regiomanagers van Go-Kids hebben de leukste uitjes met korting voor je op een rij gezet.

Je vindt dus niet alleen in Zuid-Holland de leukste uitjes met korting - je kunt ook bij de andere Go-Kids regio's kijken voor de leukste kortingen!

Kortingenboekje GRATIS download!

🔝 De Ooievaarspas

Met de Ooievaarspas krijg je allemaal leuke kortingen op uitjes en activiteiten op het gebied van sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree in de regio Den Haag.

🔝Rotterdampas

Met de Rotterdampas ontvang je allerlei kortingen op uitjes en activiteiten in de regio Rotterdam. Voor de kids is er in de zomermaanden een echt Jeugdpaspoort waarmee je de tofste uitjes tijdens de zomervakantie kan doen!

🔝 Dordtpas

Haal alles uit Dordrecht met de Dordtpas, ook hier krijg je leuke kortingen op activiteiten en uitjes in Dordrecht en omgeving!

🔝Museumjaarkaart

De museumjaarkaart is  zo'n handige kaart. Als je hem hebt kan je bij vele musea en evenementen gratis of met korting naar binnen!

🔝Vriendenloterij VIP kaart

Ben je lid van de vriendenloterij ( en de voormalige bank-giroloterij) dan hoor je in bezit te zijn van de VIP kaart en met deze kaart krijg je bij vele uitjes korting. Soms zelfs wel 4 tickets helemaal gratis! Heb je de kaart niet dan kan je contact opnemen met de Vriendenloterij en dan krijg je hem opgestuurd. Dit moet je echt doen, want de kortingen zijn hoog en als je toch al lid bent is het zonde om hier geen gebruik van te maken!

🔝Tripper, social deal en groupon

Ook deze sites zijn razend populair als het op korting aan komt. Let altijd goed op op de voorwaarden. Zijn de tickets geldig op het moment dat jij wilt gaan! En kijk ook even bij de locatie zelf wat voor actie en voorwaarden zij zelf hebben!

🔝Vakantieveilingen

Op sites als vakantieveilingen en ticketveiling kan je voordeliger tickets aanschaffen, houd er wel altijd rekening mee dat je administratiekosten betaalt. Tipje, kijk even wat de normale prijzen per ticket zijn voordat je alsnog meer betaalt.

🔝 Kijk ook eens bij de Go-Kids Deals!

Wij hebben ook vaak leuke deals! Deze kunnen iedere week wijzigen dus altijd leuk om in de gaten te houden!

🔝 Speurtochten met korting!

Doe eens een leuke speurtocht! Je kan in verschillende plaatsen in Nederland deze toffe speurtochten doen met korting! Kijk hier voor de korting!

🔝 Go-Kids webshop!

Kijk ook eens in onze webshop voor leuke aanbiedingen en acties!

Heb jij een leuke kortingsactie of weet jij een leuke kortingsactie? Tip ons dan! Mail naar Karin@Go-Kids.nl

Op zoek naar gratis uitjes in Zuid-Holland? Lees dan verder!

Fijne dag!
Go-Kids Zuid-Holland

Log In