De maatregelen rondom het Corona-virus hakken er flink in en zoals het er nu naar uitziet, is de kans groot dat er tot 1 juni helaas nog weinig activiteiten kunnen worden georganiseerd. We hebben daarom opnieuw de koppen bij elkaar gestoken om extra mogelijkheden te bedenken die jullie een steuntje in de rug kunnen geven. We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet! 

Idee 1:  Tegoedbonnen verkopen voor later 

Een mogelijkheid waar je aan kunt denken, is het creëren van een tegoedbon. Deze tegoedbon kan nu alvast worden aangekocht om later, zodra jullie weer geopend zijn, in te kunnen leveren. Wij kunnen deze tegoedbonnen voor jullie aanbieden via ons Go-Kids Ticketing-systeem - en onder de aandacht brengen van ons publiek.

Go-Kids Ticketing systeem betaalpagina

Voorbeeld 1: restaurant biedt een tegoedbon aan voor € 25 t.w.v. € 30. Op de avond dat men uit eten gaat, dient dit ticket als € 30 tegoed.  

Voorbeeld 2: indoor speelparadijs biedt een familieticket aan voor X-bedrag (met korting en lange geldigheidsdatum), welke men bij opening als toegangsbewijs kan inleveren. 

Interessant voor jou? Laat het ons weten en we kijken naar de mogelijkheden!

 

Idee 2: Doe mee met de Go-Kids Online Speurtocht

Wil je ondanks de huidige omstandigheden toch graag goed zichtbaar blijven op onze website? We organiseren graag een speciale online speurtocht waarbij kinderen via jullie pagina's door Go-Kids Amsterdam worden geleid. Hebben ze de oplossing uit de speurtocht gevonden? Dan maken ze kans op een prijs!

Go-Kids online speurtocht

Wil je onderdeel zijn van de speurtocht, dan vragen we jullie een mooie prijs aan te bieden - bijvoorbeeld vrijkaartjes of iets anders leuks. Bij deelname van minimaal 10 organisaties kunnen we de speurtocht organiseren.

Doen jullie mee? Gewoon om in beeld te blijven bij ons publiek? Mail ons en bij voldoende deelname gaan we het regelen!

 

Idee 3: Go Online!

Er worden al veel creatieve ideeën de wereld in gebracht in de vorm educatieve apps of work-out video's voor kids. Hebben jullie zelf de mogelijkheid om online iets aan te bieden, dan kan het wellicht interessant zijn om daar verder over na te denken. 

En heb je zoiets? We zetten het met plezier voor je in de Go-Kids agenda, zodat ouders het daar kunnen vinden als ze op zoek zijn naar inspiratie voor iets leuks om thuis met de kinderen te doen!

Go-Kids agenda in corona-tijd

 

Idee 4: Organiseer een feestelijke heropening!

Wat zal het een opluchting zijn als de deuren straks heropend mogen worden en kinderen weer deel kunnen nemen aan de leuke activiteiten buitenshuis. Wat is er dan leuker dan het op feestelijke wijze heropenen?!

Feest vieren: alles weer open na corona

Ondanks dat er nog geen datum kan worden bepaald, kunnen er wel al voorbereidingen worden getroffen. Naast haar werk bij Go-Kids, is Nadine ook inzetbaar voor de organisatie van evenementen. Kun je hier dus wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan vooral even contact met haar op via info@nkproducties.nl. 

 

Idee 5: Stel een DIY@home pakket samen

De titel zegt het al: stel een DIY@home pakket samen. Misschien bieden jullie leuke workshops aan waar speciale materialen in worden gebruikt, heb je een speciale speurtocht ontwikkeld of nog wat te gekke merchandise in huis waar je iets leuks omheen kunt bedenken?

Ook dit kunnen we aanbieden via ons Go-Kids Ticketing-systeem. Stel een tof pakket samen, maak er een foto van, bepaal je prijs en laat ons het voor je verkopen. 

 

Idee 6: Ga een samenwerking aan met… #supportthelocals

Lijkt zo’n DIY@home pakket je te gek, maar bied je zelf nét niet genoeg aan om er een volledig pakket van te maken? Misschien kunnen we je in contact brengen met een van onze relaties, zodat jullie samen een pakket kunnen stellen. Heb je hier ideeën over? Stuur even een e-mail naar Anneke of Nadine en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

 

Idee 7: Werk aan je website en zorg dat je beter gevonden wordt

Heb je wat meer tijd vrij gekregen in deze periode? Dan kan het een mooie gelegenheid zijn om je website eens onder handen te nemen. Denk aan het maken van scherpe foto's of het verbeteren van je teksten, zodat je jouw kindvriendelijke aanbod beter in beeld kunt brengen bij ouders.

Heb je nieuw fotomateriaal? Mail het naar ons, dan kunnen wij het ook op jouw pagina plaatsen!

Of ga eens serieus aan de slag met de vindbaarheid van jouw website via zoekmachines. Vraag dit handige gratis e-book van de IMU aan over SEO: Winnen in Google!

IMU SEO e-book: Winnen in Google

Gratis e-book aanvragen

 

Heb je inspiratie opgedaan en wil je er graag mee aan de slag? Heb je vragen of misschien nog andere ideeën waar we jou en andere ondernemers mee kunnen helpen?

Neem dan vooral contact met ons op via amsterdam@go-kids.nl !

Log In