Corona houdt ons allemaal in de greep. Zeker in de horeca en recreatie branche zal er veel veranderen. Vele organisaties zullen allerlei maatregelen nemen om te voldoen aan de eisen van de 1,5 meter samenleving.  Consumenten zullen op zoek gaan naar informatie hierover. Onder andere op Go-Kids. Daarom helpen wij je graag bij de informatievoorziening. 

Crowd Control oplossing in 1,5 meter economie; Timeslots.nl - georganiseerd bezoekers ontvangen

Een van de manieren waarop wij jouw organisatie kunnen helpen, is met een Crowd Control Oplossing; Timeslots.nl Go-Kids werkt samen met Jewel Labs, via wie wij ook onze ticketing aanbieden. Zo kunnen we jullie een handige Crowd Control module aanbieden: timeslots.nl.

Met een account op Timeslots kun je heel handig aangeven en managen hoeveel bezoekers je op bepaalde tijdstippen kwijt kunt. Dit om te voorkomen dat er lange rijen voor de kassa komen en je bezoekers teleur moet stellen. Kijk gerust even op Timeslots.nl om te zien of dit iets is dat voor jullie zou kunnen werken.

Go-Kids Korting op je Timeslots-abonnement

Via Go-Kids krijg je korting op je Timeslots-abonnement, dus laat het ons weten als je geïnteresseerd bent. Je kunt ons mailen op amsterdam@go-kids.nl.

Log In