Escaperoom kinderfeestje in en om Amsterdam

Escaperooms zijn helemaal hot - ja toch? Ook kinderen vinden het supercool om met elkaar aan de slag te gaan om te ontsnappen uit een escape room. Ze moeten samenwerken en het is spannend, perfecte activiteit voor een tof kinderfeestje dus!

Cool kinderfeestje met escape room

Een escaperoom kinderfeestje kun je op verschillende plekken vieren. Thuis of bij een bedrijf op locatie, het kan allemaal. Wij hebben wel wat tips voor je om zo'n spannend escapefeestje te vieren in de regio Amsterdam!

Thuis escaperoom maken

Het lijkt misschien een hele klus, maar er zijn heel wat mogelijkheden om een escaperoom kinderfeestje thuis te vieren. Dan hoef je de room met opdrachten echt niet zelf te verzinnen, daar zijn gewoon kant-en-klare pakketten voor te koop. Handig én voordelig!

Escaperoom voor kinderen

Kijk eens hoe leuk:

Nog veel meer keuze!

Kids Safety Escaperoom in Purmerend: vanaf 6 jaar

Niet in Amsterdam maar wel vlakbij: een toffe escaperoom die speciaal voor kinderen is. Daar hebben ze dan ook al een room voor kids vanaf 6 jaar - dát is tof toch? 

Kids Safety Escaperoom Purmerend

Je kunt er verschillende arrangementen boeken: van alleen de escape tot een compleet arrangement met eten & drinken en diverse extra's (zoals een goochelshow, een FIFA toernooi of glow-in-the-dark pakket).

Info & online reserveren

Log In