5x kinderfeestje met sport in en om Amsterdam

Mag je weer een kinderfeestje regelen binnenkort? En heb je een kind dat dól is op sport en lekker in beweging zijn? Dan wil je natuurlijk een sportief kinderfeestje organiseren. In en om Amsterdam zijn er heel veel kinderfeestjes om uit te kiezen - ook veel sportieve partijtjes. 

5 sportieve kinderfeestjes in de regio Amsterdam

Hieronder vind je 5 toffe kinderfeestjes met sport en bewegen. Er staan er nog véél meer op onze website, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Met deze vijf partijtjes in de regio Amsterdam heb je lekker inspiratie over wat er allemaal mogelijk is...

 1. 1. Apenfeestje bij Monkey Moves
 2. 2. Voetbalfeestje bij Power League
 3. 3. Feestje in de sneeuw bij SnowWorld Amsterdam
 4. 4. Circus feestje bij Circus Sensation in Zaandam
 5. 5. Klimfeestje bij Klimpark Twiske

1. Apenfeestje bij Monkey Moves

Monkey Moves - daar geven ze de leukste Multisport lessen aan kinderen van 1,5 tot 9 jaar. Maar wist je dat je óók een apeleuk kinderfeestje bij Monkey Moves kunt vieren? Dit mag je dan verwachten:

 • FUN staat voorop
 • Swingende muziek
 • Een combinatie van verschillende sporten of kies wat de jarige job het liefste doet
 • Een knotsgek klim- en klauterparcours

Ook krijgt elke apekop een echt Monkey Moves feestdiploma, super!

2. Voetbalfeestje bij Powerleague

Vindt jouw jarige voetballen echt helemaal geweldig? Dan is een voetbalfeestje de allerbeste manier om jarig te zijn! Boek dan dus een kinderfeestje bij Powerleague, dat houdt in:

 • Een medaille én goodiebag voor de jarige job!
 • Goodiebags voor alle aanwezige vriendjes en vriendinnetjes 
 • Een ervaren trainer die enthousiast training geeft en goed op de kinderen let
 • Voetbalspelletjes zoals: snel schieten, lat schieten en penaltyrace 
 • 120 minuten voetbalplezier op een van de mooie outdoor velden
 • Gezellige recreatieruimte met picknicktafels voor een gezellige sfeer

3. Feestje in de sneeuw bij SnowWorld Amsterdam

Sneeuw in Amsterdam? Nou ja... vlakbij: op recreatiegebied Spaarnwoude vind je SnowWorld Amsterdam - daar vier je het coolste feestje in de sneeuw!

Vier met je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in de echte sneeuw! Ga skiën of snowboarden, smul van de heerlijke slagroomtaart of sluit af met een hapje eten en drinken. Er zijn vier verschillende Sneeuw Pakketten om uit te kiezen, altijd met pistetoegang inclusief leraar en een rugzak met goodies.

4. Circus feestje bij Circus Sensation in Zaandam

Een circusfeestje onder begeleiding van echte circusartiesten, hoe gaaf is dat? Het kan met een feestje bij Circus Sensation in Zaandam!

De kids krijgen een geweldige circus workshop waarin ze aan de slag gaan met allerlei toffe circuskunsten. Rhönrad, luchtacrobatiek, trampoline, piramides bouwen, salto's en veel meer!

Daarna gaan ze heerlijk chillen bij een film - door de jarige te kiezen - in de privé bioscoop in hetzelfde pand. Hoe heerlijk is dat?!

5. Klimfeestje bij Klimpark Twiske

Is jouw jarige een beetje stoer aangelegd? Hoe geweldig is het dan om een kinderfeestje te vieren bij Klimpark Twiske?! Dan gaan de kids supercool klimmen op grote hoogte, tussen de bomen. 

Moet je eens kijken hoe gaaf het daar is:

Nog véél meer feestjes met sport en bewegen in Amsterdam

En dat waren onze 5 sportieve kinderfeestjes in en om Amsterdam voor deze keer. Zit er wat leuks tussen voor jouw kind? Of wil je nog verder snuffelen? We hebben nog véél meer partijtjes met sport en bewegen op onze website staan:

Alle sportieve feestjes

Log In