Klaregroetweg 3, 1723PW Noord-Scharwoude

El Chiringuito is een strandpaviljoen op het Geestmerambacht aan de kant van Noord-Scharwoude. Lekker eten en drinken met je kids in een relaxte Spaanse sfeer!

El Chiringuito

Wat is een Chiringuito?

Chiringuito is een begrip voor de strandpaviljoens aan de Spaanse kust. Deze strandpaviljoens dienen om de strandganger te voorzien van schaduw, drinken, ijs en snacks. Anders dan bij andere strandpaviljoens zijn de Chiringuitos het hele jaar geopend.
 

Koffie, eten en drinken en meer op het Geestmerambacht

Het belangrijkste is de koffie!! De naam Chiringuito wordt afgeleid door de wijze waarop Cubanen vroeger hun koffie bestelde ‘¡Chiringo, por favor!’
 
Het Geestmerambacht is een prachtige plek voor zo’n Chiringuito. Samen maken wij het vakantiegevoel compleet met heerlijke Spaanse koffie en Spaanse wijnen.
 
Ook kun je in de zomer op het terras barbecueën onder het genot van een glas traditionele Spaanse sangria.
 
Wij van Go-Kids hebben zelf ervaren hoe fijn dit plekje bij El Chiringuito is. Lees ons blog! 
 

Ontspanning voor ouders, speelplezier voor kinderen!

 
Het mooie van de ligging van het Geestmerambacht is dat je vanaf het terras een prima uitzicht hebt over de speelweide en de speeltuin. Zo kun je als ouder even ontspannen met een Spaans kopje koffie of een lekker wijntje, terwijl de kinderen zich prima vermaken in het zand naast je, zwierend op de schommel of uitrazend op de speelweide!
 
Honger? Bij Paviljoen El Chiringuito kun je ook lekker eten en drinken. Ze hebben ijsjes, allerlei soorten drinken en snacks! 
 
Paviljoen El Chiringuito Geestmerambacht
 
 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor