Wil jij een bootje huren en lekker door de grachten van Alkmaar varen? Greenjoy Alkmaar verhuurt fluisterstille en comfortabele sloeps al vanaf 2 uur! 

Elektrische sloeps voor 10 personen

Bij Greenjoy huur je een comfortabele elektrische sloep voor maximaal 10 personen, waarmee je fluisterstil door de grachten en de natuur kunt varen. En ook belangrijk, je kunt door de fluisterstille motor aan boord een normaal gesprek voeren, zonder herrie én zonder stank.

Je hebt voor deze sloepen geen vaarbewijs nodig. De sloepen zijn zeer eenvoudig te bedienen en de vaarinstructies maken het mogelijk om zonder enige ervaring veilig te varen.

Hoe werkt het? 

1. Online reserveren
Je reserveert online tegen de scherpste prijs. Een sloep huren kan zelfs tot 10 min van te voren!

2. Activeer de sloep
De sloep activeer eenvoudig met je eigen mobiele telefoon.

3. Varen!
Klaar om te varen, laat het avontuur beginnen!

Vaarroutes 

Er zijn diverse vaarroutes door Alkmaar, maar ook daarbuiten. Afhankelijk van hoe lang je de sloep huurt kun je daar een vaarroute bij kiezen. Als je de sloep de hele dag huurt kun je bijvoorbeeld helemaal naar Egmond, Bergen of het Duizend Eilandenrijk!

Arrangementen

Greenjoy Alkmaar biedt ook arrangementen. Zo kun je de natuur een handje helpen door 'plastic te vissen' of als je op visite bent in Alkmaar en je in bepaalde hotels verblijft krijg je korting op het huren van een sloep. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!