Gaan de juffen en meesters op de school van jouw kind(eren) staken? Dan vind je het vast en zeker fijn om leuke dingen met de kids te gaan doen, als ze dan tóch een paar dagen extra vrij zijn. 

We hebben een paar TopTips voor je met speciale acties op deze stakingsdagen op 30 en 31 januari 2020:

Kinderen gratis toegang bij Huis van Hilde in Castricum

Ben je al eens met jouw kinderen naar Huis van Hilde in Castricum geweest? Dit archeologiecentrum is waanzinnig kindvriendelijk, ze hebben er heel veel leuks te doen voor de kids. Huis van Hilde ligt direct naast het treinstation van Castricum, dus ook als je niet direct in de buurt woont is het heel goed te bereiken. De toegangsprijs is al niet hoog, maar op deze stakingsdagen krijgen de kinderen ook nog eens helemaal gratis toegang. Mooi meegenomen natuurlijk!

Early Bird Jumpen bij JumpSkillz Alkmaar

Lekker jumpen op zo'n vrije dag is natuurlijk heerlijk. En het kan extra voordelig als je voor de ochtend boekt: twee uur lang jumpen, van 10.00 tot 12.00 uur, voor maar € 10,= bij JumpSkillz Alkmaar!

Gratis toegang voor kinderen bij Museum Broekerveiling

En hoe lang is het geleden dat je Museum Broekerveiling hebt bezocht met de kinderen? Een superleuk, gezellig én leerzaam uitje, interessant voor jong en oud - dus voor het hele gezin. Ook Museum Broekerveiling laat kinderen gratis naar binnen tijdens de stakingsdagen - waardoor het een leuk voordelig uitstapje wordt.

Kids gratis naar het Museum van de 20e eeuw - en gratis speculaaspop versieren

Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn is ook een heerlijk uitje voor het hele gezin. De kids kunnen zich daar vergapen aan alle dingen die papa en mama, opa en oma vroeger gebruikten en deden - en voor de grote mensen is het een feest van herkenning. Er staat nu een heerlijke expo over Telekids: de Pittige Tijden Collectie. Kinderen krijgen tijdens de stakingsdagen gratis toegang én ze mogen gratis een heerlijke speculaaspop versieren (en meenemen om lekker te smullen).

Heel voordelig zwemmen en schaatsen bij De Hoornse Vaart & De Meent

Alkmaar Sport pakt ook weer uit op deze stakingsdagen: je kunt heel voordelig gaan zwemmen en/of schaatsen met de kids! De toegang is voor beide locaties maar €2,65 per kind én er is een combiticket voor maar € 5,=. Daarmee krijg je twee keer toegang - kun je helemaal zelf kiezen of dat voor twee keer schaatsen, twee keer zwemmen of één keer schaatsen en één keer zwemmen is. Hoe fijn is dat? 

Iets anders doen op de Stakingsdagen?

Zit hier niet tussen wat jij wilt gaan doen met de kinderen tijdens de Stakingsdagen? Snuffel dan eens uitgebreid tussen de vele uitjes op onze website, er is van alles te beleven in de regio Alkmaar!

Check alle uitjes!