Nog even en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland! Vol verwachting klopt ons hart, want in de periode voor pakjesavond zijn er vele activiteiten rondom de Sint. Natuurlijk de verschillende intochten, maar denk ook aan Sinterklaasfeesten en schoenen zetten. Wij van Go-Kids proberen jullie op de hoogte te houden van alles rondom deze gezellige periode en daarom zetten wij hieronder alvast wat leuke tips op een rij!

Sinterklaas intochten in en rondom Alkmaar

Hoe leuk is het om samen met je kinderen verwachtingsvol de Sint en zijn Pieten te verwelkomen? Op vele plaatsen in en om Alkmaar komt de Sint, meestal per boot, aan in onze regio. Lijkt het je leuk om het een keer mee te maken, kijk dan maar eens hieronder naar het overzicht van de verschillende intochten.

Sinterklaas activiteiten in Alkmaar en omgeving

Tussen de intochten en pakjesavond op 5 December in, worden er vele activiteiten georganiseerd rondom Sinterklaas, zoals:

Zoals je ziet staat er nu al veel op de agenda met leuke activiteiten rondom Sinterklaas, maar daar komt nog meer bij de aankomende tijd. Wij vullen dit overzicht dan ook regelmatig aan zodat jullie op de hoogte blijven van de leukste tips! Mocht jij nou een leuke tip hebben omtrent Sinterklaas mail dan naar alkmaar@go-kids.nl en wie weet plaatsen we jouw tip erbij!

Handige Sinterklaas Aftelkalenders!

We hebben twee superhandige Sinterklaas aftelkalenders voor je... één om de nachtjes af te strepen tot de intocht van Sint in Nederland, en één om de nachtjes af te strepen tot Pakjesavond (mét schoenenzetkalender). Je kunt ze gratis downloaden en printen, zo leuk!

Download nu!