Thuis krijg ik, net zoals ongetwijfeld vele andere ouders, in deze tijd van het jaar dagelijks de vraag wanneer Sinterklaas naar Nederland komt. En gelijk daaropvolgend natuurlijk de vraag wanneer ze hun schoen mogen zetten ;-) Bij ons zijn de kinderen ook nog eens beiden in november jarig dus november en december staan volop in het teken van feest en cadeautjes. Om de kids (en mijzelf haha) te helpen hebben we handige Go-Kids aftelkalenders gemaakt!

Go-Kids Sinterklaas aftelkalender 2020

Hoeveel nachtjes slapen nog voordat Sinterklaas zijn Pieten met de stoomboot in Nederland aankomt? Het is een vraag die heel veel kids momenteel bezig houdt...dus maakten we een speciale Go-Kids Sinterklaas aftelkalender! De kalender start op zaterdag 7 november en eindigt op zaterdag 14 november, de dag dat Sinterklaas officieel aankomt in Nederland

Sinterklaas aftelkalender 2020

Download & print de Sinterklaas aftelkalender!

Go-Kids Sinterklaas schoenzetkalender 2020

We denken graag met je mee bij Go-Kids... dus we maakten ook een Sinterklaas schoenzetkalender voor je! Handig om de juiste verwachtingen te scheppen en duidelijkheid te geven voor het hele gezin. Op de kalender staan schoentjes van 15 november t/m 4 december. Je kunt zelf de schoentjes inkleuren van de dagen dat ze hun schoen mogen zetten of je geeft ze zelf de keuze en laat het ze zelf inkleuren (met een maximaal aantal keer uiteraard ;-)

Sinterklaas schoenzetkalender 2020

Download & print de Go-Kids Sinterklaas schoenzetkalender!

Go-Kids schoen knutselset 2020

En als we dan toch in de schoen zetten sferen zitten... hoe leuk is het dan als de kids hun eigen geknutselde schoen bij de deur of de open haard kunnen zetten? Dat vinden Sint en Piet vast geweldig! Ook handig als je kinderen bijvoorbeeld ook hun schoen mogen zetten bij opa en oma.

Go-Kids schoen knutselset

Download & print de schoen knutselset!

Handige links naar andere Sinterklaas gerelateerde blogs en inspiratie

Lees ons blog over handige Sinterklaascadeaus & versieringstips voor tijdens pakjesavond

Lees ons blog met actuele informatie over de regionale Sinterklaas intochten en activiteiten

Lees meer over het Sinterklaasjournaal op televisie

Lees meer over de landelijke Sinterklaas intocht op televisie

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!