Ook voor deze schoolvakantie hebben we de allerleukste kerstvakantieactiviteiten voor kids t/m 12 jaar in regio Alkmaar & Noordkop op een rijtje gezet voor je. Handig toch zo'n overzichtje? Wees er op tijd bij met reserveren, vol = vol!

Creatief aan de slag in de Kerstvakantie

Kerstvakantieprogramma bij Belevingsboerderij Veldzicht!
In de kerstvakantie heeft Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve in 't Veld nátuurlijk weer een tof activiteitenprogramma op maandag 28 december en woensdag 30 december. Volg een spoedcursus boer of boerin worden of knutsel een gave 3d koe!
En vanaf 18 december kun je elke dag een bezoekje brengen aan de levende kerststal! 

Creatieve workshops bij Yoe Design Oudkarspel
Vinden jouw kids het heerlijk om uren te knutselen en lekker creatief bezig te zijn? Reserveer dan een plekje voor een workshop dromenvangers maken, lampje versieren of je eigen ketting + 2 armbandjes creëren. In groepjes van maximaal 4 kinderen wordt achter in het atelier van de winkel Yoe Design hard gewerkt aan mooie creaties! Kan mama mooi even winkelen!

Duurzame kersthangers en kerststukjes maken bij Museum Broekerveiling! 
Bij Museum Broekerveiling kunnen de kinderen in de kerstvakantie uiteraard ook weer lekker creatief aan de slag. Op 21 en 22 december maak je een prachtig kerststukje en op diverse dagen kun je je eigen duurzame kersthanger maken van oude plastic doppen. Lekker duurzaam bezig! 

Veldzicht      YOE Design      Broekerveiling

Jumpend de Kerstvakantie door

Diverse Jump Camps bij STARJUMP Schagen 
De jump camps van STARJUMP Schagen zijn een groot succes! In de kerstvakantie heb je naast 2-daagse jump camps, nu ook 1-daagse mini jump camps. Voor de kleintjes dus! Meld je kinderen snel aan, want vol = vol!

Disco Jump kersteditie bij Street Jump Alkmaar
Op 18 én 19 december ga je knallend de kerstvakantie in bij Street Jump Alkmaar tijdens de disco jump kersteditie! Jumpen op toffe muziek en met coole lichteffecten! Kaartjes kun je online reserveren, wacht niet te lang! 

Star Jump Jump Camps     Streetjump

Stilzitten is geen optie! 

Coole kidsdagen bij  Snowworld Amsterdam!
Van 19 t/m 31 december zijn er bij Snowworld Amsterdam in Velsen Zuid de coole kidsdagen! Dat betekent een hele dag sneeuw en fun voor kids van 5 t/m 12 jaar. Een tof dagprogramma (08.30 - 16.00 uur) vol sneeuw en leuke spelletjes! 

Kindersportspektakel van Alkmaar Sport
Op 22 en 23 december is het weer een dolle boel in Sportcomplex Oosterhout in Alkmaar. Alkmaar Sport organiseert voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar sportclinics en er staan luchtkussens en leuke spellen. Voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar is er een zaalvoetbaltoernooi! 

Snowworld     SportSpektakel

Ook de buikjes moeten worden gevuld!

Smullen van de pannenkoeken van Creperiebar Alkmaar!
Zin in pannenkoeken, wafels, crêpes, american pancakes of poffertjes maar géén zin om zelf te gaan bakken? Bestel ze dan bij Creperiebar Alkmaar! In Alkmaar worden ze ook bezorgd, afhalen kan natuurlijk altijd. Ook leuk én handig voor een kinderfeestje!  

Kerst To Go bij Restaurant Bij Ernst in De Rijp! 
Ken je restaurant Bij Ernst in De Rijp? Een topper in de regio! Je bestelt er een overheerlijk 3 tot 7 gangen menu waarmee je een heerlijk diner op tafel zet op restaurant niveau. Check het Kerstmenu of kijk eens naar de Kids Borrelbox met allemaal lekkers, een feestje voor de kinderen! 

Creperiebar    Bij Ernst

Lekker relaxen mag natuurlijk ook

Wat is er meer ontspannen dan lekker naar de film? Popcorn erbij en wat lekkers om te drinken... klinkt ook aantrekkelijk toch? Bij Filmhuis Alkmaar draaien ze in de kerstvakantie vele leuke kinderfilms én zijn extra open in de vakantie. Check het programma op de website van het filmhuis

Filmhuis Alkmaar

Volg je Go-Kids regio Alkmaar al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!