Koud, nat, warm, zonnig, bewolkt, regen, tropisch, sneeuw of hagel? Wat voor weer het ook is, eropuit naar de bioscoop met kinderen is altijd leuk! Bij koud weer is dit namelijk een heerlijk indoor uitje en bij warm weer kun je (in de meeste) bioscopen en filmhuizen genieten van de met airco gekoelde ruimtes. Daarnaast is een film op het grote doek tijdens jullie bioscoopuitje voor veel kinderen ook gewoon heel indrukwekkend. Ontdek deze vakantie de leukste film- en bioscoopuitjes in regio Den Bosch en Nijmegen.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Bioscoop Kinepolis Den Bosch
Meer weten

Bioscoop Kinepolis Den Bosch

Bordeslaan 510, Den Bosch

Op zoek naar een gezinsuitje vol spanning, avontuur en gezelligheid? Stap dan binnen in de wereld va... bekijk

 
Bioscoop Kinepolis Oss
Meer weten

Bioscoop Kinepolis Oss

Lievekamplaan 4-6, Oss

Op zoek naar een betoverend gezinsuitje vol spanning, avontuur en gezelligheid? Stap dan binnen in d... bekijk

 
LUX
Meer weten

LUX

Mariënburg 38 - 39, Nijmegen

Film, theater, dans, muziek en debatten. Je vindt het allemaal bij LUX Nijmegen. Voor kinderen heeft ... bekijk

 
Verkadefabriek
Meer weten

Verkadefabriek

Boschdijkstraat 45, Den Bosch

Met de familie naar de Verkadefabriek! In de oude koekjesfabriek in 's Hertogenbosch zie je de leuks... bekijk

 
Pathé Nijmegen
Meer weten

Pathé Nijmegen

Willem van Arenbergstraat 4, Nijmegen

Met kinderen naar de bioscoop is voor jong en oud een waar feestje! Is het buiten slecht weer met re... bekijk

 

Weten jullie al welke familie- en kinderfilms er draaien? Je kunt de nieuwste films bewonderen, maar vaak zijn er ook echte klassiekers te zien! Bovendien vinden er vaak extra activiteiten voor kinderen plaats in de vakantieperiodes. Geniet deze meivakantie van een fantastisch bioscoopavontuur met het hele gezin en ontdek de complete (film)agenda. 

Verkadefabriek Den Bosch

Ooit een koekjesfabriek, nu is de Verkadefabriek dé culturele hotspot van 's Hertogenbosch. Met theaterzalen, filmzalen, een café-restaurant en meer is er altijd wat te doen voor het hele gezin.

➤ Meer over de Verkadefabriek

Vlindervrienden

Ook deze vakantie heeft de Verkadefabriek weer veel leuks in petto voor de hele fam! Bekijk een van de leuke kinderfilms, bezoek de theatervoorstelling en verander in een cowboy bij de Wilde Westen Zeskamp. Bouw je eigen Robot, maak je eigen film, ga experimenteren met magische schaduwkunst of ga voor het eerst naar de film bij Peuterpret! Ook kunnen jullie samen de vakantie relaxed afsluiten tijdens het familieontbijt! 

Programma Verkadefabriek

Bioscoop Kinepolis Den Bosch en Oss

Kinepolis Den Bosch is een volledige laserprojectie bioscoop wat resulteert in haarscherp beeld. De grootste zaal heeft spectaculair laserbeeld en het ruimtelijke geluid van Dolby Atmos.

➤ Meer over Kinepolis Den Bosch

Kinepolis Oss verwelkomt al sinds 1978 bezoekers vanuit de hele regio en is gelegen in het bruisende centrum van Oss. Met ruim 750 bioscoopstoelen verdeeld over 5 bioscoopzalen biedt deze bioscoop een geweldige filmbeleving.

➤ Meer over Kinepolis Oss

moeder met kinderen in de bioscoop

Kinepolis biedt deze meivakantie een breed scala aan films voor alle leeftijden en interesses, dus er is voor elk wat wils! Van spannende actiefilms tot leuke animatiefilms en hartverwarmende familiefilms, je vind altijd iets om van te genieten.

Filmagenda Kinepolis

LUX Nijmegen

Film, theater, dans en muziek. Je vindt het allemaal bij LUX Nijmegen. Voor kinderen heeft LUX Nijmegen een speciaal filmaanbod, waarbij er vaak bewust gekozen wordt voor de wat 'kleinere' en onbekendere films. 

➤ Meer over LUX Nijmegen

Cinekid Vos en Haas

Gedurende de hele meivakantie is er bij LUX Nijmegen een doorlopende Vos & Haas speurtocht! Speciaal voor de première van deze film organiseert Cinekid een workshop, krijg je exclusieve behind-the-scenes beelden en interviews te zien en kun je meedoen met een quiz om een prijs te winnen! Op dinsdag 7 mei organiseren ze voor alle jonge filmfanaten een knutselmiddag! Aansluitend zijn er vertoningen van Vos & Haas redden het bos (AL) en Het Muizenhuis – Sam en Julia in de bioscoop (AL)

Programma LUX Nijmegen

Pathé Nijmegen

Bij Pathé Nijmegen kun je het ideale gezinsuitje beleven! Parkeren kan gemakkelijk GRATIS voor de deur en er zijn altijd volop leuke kinderfilms te zien.

➤ Meer over Pathé Nijmegen

Moeder met kinderen in de bioscoop

Willen jullie deze vakantie samen op pad om een gezellig avontuur te beleven? Bezoek dan Pathé Nijmegen en geniet van de leukste familie- en kinderfilms op het grote doek! Welke film staat er nog op jullie verlanglijstje? Kung Fu Panda 4, Vos en Haas redden het bos, Vlindervrienden en het grote avontuur, Garfield, Lassie of Soul? Er is keuze genoeg!

Programma Pathé Nijmegen

Ervaar het ultieme filmuitje voor het hele gezin!

Log In