Kindvriendelijke Uitjes in Roosendaal

Ontdek het kindvriendelijke Roosendaal, waar avontuur en plezier voor gezinnen overal te vinden zijn! Duik in deze veelzijdige stad, waar elke straat een nieuw avontuur in petto heeft. Bereid je voor op een dag vol spannende ontdekkingen met het hele gezin.

Vrouwenhofpark: Natuurbeleving voor jong en oud

Begin je dag groen bij het Vrouwenhofpark, een plek waar natuur en spel samenkomen. Laat de kinderen ravotten op de speelplek, terwijl ouders genieten van een ontspannen wandeling langs kleurrijke bloemen en groene paden. Vergeet niet een kleedje en wat lekkers mee te nemen voor een gezellige picknick onder de bomen. Kijk hier.

Bron afbeelding: Jeroen Neelen

Indoor Speelplezier in FunZone Roosendaal

Betreed de betoverende wereld van de indoor speeltuin bij FunZone Roosendaal, waar fantasieën tot leven komen en kinderen vrijuit kunnen spelen. Met kleurrijke klimtoestellen, glijbanen en interactieve spelletjes is dit de perfecte plek voor urenlang vermaak. Ouders kunnen gerust achterover leunen terwijl hun kleintjes de tijd van hun leven hebben. Lees hier verder.

Spring de Hoogte in op Trampolines bij FunZone Roosendaal

Laat zwaartekracht even achter je en spring naar ongekende hoogten op de trampolines van FunZone Roosendaal. Of je nu een beginnende springer bent of al wat gevorderder, het trampolinepark biedt een opwindende mix van fun en beweging. Voel de vrijheid van het zweven terwijl je geniet van deze energieke en gezonde activiteit. Lees hier verder.

Lasergamen FunZone Sensatie in Roosendaal

Waan jezelf in een futuristische arena vol opwinding bij FunZone Roosendaal's lasergame-ervaring. Trek je tactische uitrusting aan, vorm een team met vrienden en betreed de donkere, spannende ruimte waar laserstralen en strategieën samenkomen. Een onvergetelijk avontuur voor zowel jongeren als volwassenen, waar teamwork en adrenaline hand in hand gaan. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Jobert Emons

Tricks Leren in het Trampoline Park van FunZone

Voor de waaghalzen en aspirant-acrobaten is er het trampoline park van FunZone Roosendaal, waar je de kans krijgt om indrukwekkende tricks te leren. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kunnen enthousiaste springers hun vaardigheden aanscherpen en nieuwe hoogten bereiken. Een mix van plezier en educatie maakt deze ervaring zowel leerzaam als opwindend. Lees hier verder.

Escape-skillz: Ontrafel het Avontuur in Roosendaal

Betreed de opwindende wereld van Escape-skillz in Roosendaal, waar avontuur en vaardigheden samenkomen! Ontsnap aan uitdagende puzzels, ontrafel mysteries en laat je brein kraken in deze meeslepende escape room-ervaring. Lees verder en ontdek waarom Escape-skillz dé bestemming is voor een avontuurlijke en uitdagende dag! 

Kinderboerderij Minnebeek: Dierenpret en natuurlijk avontuur in Roosendaal

Ontdek de Kinderboerderij Minnebeek in Roosendaal, waar dierenpret en natuurlijk avontuur hand in hand gaan! Laat de kinderen kennismaken met diverse boerderijdieren, ervaar interactieve momenten en geniet van een ontspannen dag omringd door de charme van de boerderij. Lees verder en ontdek waarom Kinderboerderij Minnebeek dé plek is voor een gezinsuitje vol vrolijkheid en verwondering! 

Bron afbeelding: Micha Spier

Niet te Missen Hoogtepunten

Zorg ervoor dat je deze hoogtepunten niet mist:

Zwembad De Stok: Waterpret

Laat de waterpret los bij Zwembad De Stok. Plons in het zwembad, glij van de waterglijbaan en geniet van een verfrissende duik op een zonnige dag. Lees hier verder.

Theater De Kring: Theatraal Vermaak

Laat je betoveren door voorstellingen en optredens in Theater De Kring. Geniet van kindvriendelijke performances die de verbeelding van je kinderen prikkelen. Lees hier verder.

Bron afbeelding: John roks

Playdôme Curlen: Glijden en sturen op het Curlingveld

Betreed de wereld van precisiesport bij Playdôme Curlen. Glijdende stenen, gepolijst ijs en strategische zetten maken dit een unieke en vermakelijke activiteit voor vrienden en familie. Een combinatie van behendigheid en plezier op het ijs. Lees hier verder.

Playdôme Hyper Bowlen: Bowlen in de Toekomst

Strooi een vleugje futurisme over je bowlingavond bij Playdôme Hyper Bowlen. Glow-in-the-dark banen, lichteffecten en opwindende spelvarianten tillen het traditionele bowlen naar een hoger niveau. Een leuke en eigentijdse bowlingervaring voor alle leeftijden. Lees hier verder.

Playdôme Play Karten: Racen door Bochten 

Voel de adrenaline stromen terwijl je met hoge snelheden door de bochten scheurt bij Playdôme Play Karten. Een indoor kartbaan met uitdagende bochten en rechte stukken, ideaal voor vriendengroepen en gezinsuitjes op zoek naar een spannend avontuur. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Playdome Roosendaal

 

Extra Tips voor Extra Plezier:

 

C-Cinema Roosendaal: Filmplezier

Maak het dagje uit compleet met filmplezier bij C-Cinema. Geniet van een gezellige kinderfilm en laat de kinderen zich onderdompelen in een filmisch avontuur. Lees hier verder.

Daans’s ijs delight: Verfrissend IJsplezier

Trakteer het gezin op verfrissend lekker ijs bij IJssalon Daans’s ijs delight. Laat de kinderen hun favoriete smaken kiezen en geniet samen van een heerlijke traktatie. Lees hier verder.

Designer Outlet Kinderen Roosendaal: Shoppen voor de Kleintjes

Maak winkelen leuk voor de kleintjes bij de Designer Outlet Kinderen Roosendaal. Ontdek trendy kindermode en accessoires in een speelse en kleurrijke omgeving, waar ouders en kinderen samen kunnen genieten van een dagje uit winkelen. Lees hier verder.

Indoor Skydive Roosendaal: Zweef door de Lucht zonder te Springen

Ervaar de sensatie van vrije val bij Indoor Skydive Roosendaal, waar je kunt zweven en draaien alsof je in de lucht springt. Een unieke indoor skydive-ervaring geschikt voor beginners en ervaren luchtliefhebbers, zonder uit een vliegtuig te hoeven springen. Lees hier verder.

Bron afbeelding: Indoor Skydive Roosendaal

Bobla - Sup & Surf: Glijden over de Golven van Plezier

Waag je op het water en ervaar de ultieme waterpret bij Bobla - Sup & Surf. Of je nu een doorgewinterde surfer bent of voor het eerst op een paddleboard staat, hier vind je de perfecte omgeving om te genieten van de wind, golven en een dag vol wateravontuur. Lees hier verder.

Urban Sports- en Speelpark: Avontuur in de Stadse Wildernis

Duik in de wereld van stedelijk avontuur bij het Urban Sports- en Speelpark. Verken uitdagende skatebanen, BMX-parcours en klimgebieden. Een speelpark waar actie en creativiteit samenkomen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Lees hier verder.

Speeltuin Kade: Speelplezier aan het Waterfront

Voor de kleintjes biedt Speeltuin Kade een idyllische locatie aan het water. Schommels, glijbanen en speeltoestellen nodigen kinderen uit om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan. Een perfecte plek voor gezinsplezier en lachende gezichtjes. Lees hier verder.

 

Kindvriendelijk Roosendaal

Volg deze uitgebreide gids en ontdek alle schatten van Roosendaal. Maak van je gezinsuitje een dag vol avontuur en onvergetelijke momenten!

TIP: wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Breda en omstreken