Indoor trampolinepark FunZone Roosendaal
De Stok 12, 4703 SZ Roosendaal

FunZone Roosendaal is een super mooi en gaaf indoor trampolinepark. Kinderen kunnen hier naar hartenlust springen en spelen. Dit trampolinepark is een perfect indoor kinderuitje!

Indoor trampolinepark FunZone (voorheen Krazy Kangaroo) Roosendaal

Trampoline springen en nog veel meer

FunZone Roosendaal heeft naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden ook gave jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een dodgeball area, foam pit, bigairbag, high performance trampolines, ninja parcours, een free run area. Ook is er een sports area waar je fantastisch kunt basketballen of turnoefeningen kunt doen.

Horeca bij trampolinepark FunZone

Na het trampoline springen lekker eten…. Dat kan, FunZone heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren ze de lekkerste snacks en heerlijke burgers. De menukaart biedt voor ieder wat wils en alle gerechten worden vers bereid.

Gratis Wifi is beschikbaar voor alle bezoekers van FunZone Roosendaal.

Trampoline springen voor de allerkleinsten (Springen voor kinderen vanaf 2 jaar)

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar heeft FunZone Kids Jump! Iedere woensdag middag op vaste tijden en zaterdag en zondag ochtend op vaste tijden. Kijk hier voor het rooster  Kleine kids mogen dan springen samen met een ouder of begeleider. Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor