Wat doet een kindercoach nou eigenlijk? En wanneer benader je een kindercoach, bij welke situaties? Kindercoach Jolanda Oostdijk van Praktijk JoU kindercoach legt het je hieronder uit. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mijn naam is Jolanda Oostdijk en ik ben kindercoach van praktijk JoU kindercoach. Als kindercoach bied ik laagdrempelige en kortdurende begeleiding aan kind en ouder die een hulpvraag hebben, maar niet meteen een psycholoog of therapeut nodig hebben.

JoU kindercoach is een plek waar vraagstukken over gedrag, emoties, opvoedthema's, ouderschap en het ondersteunen en begeleiden van kinderen en ouders aan de orde kunnen komen. Voor kleine en grote hulpvragen die u als ouder heeft tijdens het proces van opgroeien, kunt u een beroep doen op mij.

Als Kindercoach luister ik zonder een oordeel te hebben naar wat u wel en wat u niet vertelt. Ik kijk mee met u als ouder en uw kind. Ook kijk ik mee vanuit de actuele situatie welke stappen gezet zouden kunnen worden. Daarbij werk ik oplossings- en toekomstgericht. Het kan direct dezelfde dag nog worden toegepast. Tijdens de coaching staat uw kind centraal. JoU kindercoach gaat vertrouwelijk om met de verkregen informatie van u als ouder. Dit geldt ook voor de informatie die wordt verkregen tijdens de sessies met uw kind. In samenspraak met u wordt besproken wat en naar wie er wordt gecommuniceerd.

Wanneer kindercoaching?


Er zijn verschillende hulpvragen waarbij JoU kindercoach kan helpen. Een aantal voorbeelden zijn:

  • vergroten/versterken van zelfvertrouwen
  • reguleren van boosheid en driftbuien
  • leggen/onderhouden van sociale contacten
  • omgaan met spanning/stress
  • verbeteren van het zelfbeeld
  • omgaan met onzekerheid of faalangst
  • omgaan met hooggevoeligheid, intuïtief zijn
  • omgaan met verlies en rouwverwerking
  • omgaan met scheiding van ouders

Deze lijst is zeker niet volledig.U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen als u vragen heeft en wilt weten of we er samen iets aan kunnen doen.

Hoe kunt u mij bereiken?

Telefonisch op: 0647023598 of per mail naar jolanda@joukindercoach.nl

Natuurlijk vindt u op www.joukindercoach.nl ook de nodige informatie. U kunt ons uiteraard ook volgen op de sociale media.

Kom gerust langs als u vragen heeft. 

JoU kindercoach biedt altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

Jolanda Oostdijk


JoU kindercoach
www.JoUkindercoach.nl
jolanda@joukindercoach.nl
06-47023598

Bekijk hieronder de flyer van JoU Kindercoach

Bekijk de flyer van JoU kindercoach.jpg

Bekijk de achterkant van de flyer.jpg


Log In