Kamperen met kinderen in Zeeland 

Kamperen met het gezin dicht bij het strand? Niet verder zoeken! De selectie op kindvriendelijkheid hebben wij namelijk al gedaan voor je. Go-Kids Zeeland verzamelt alle fijne plekjes voor jou met de kinderen, en zo ook de beste familiecampings in Zeeland. 

5 sterren familiecamping De Zeeuwse Kust

Vraag je aan de kinderen wat zij graag op de camping zien, dan is het antwoord vaak : EEN ZWEMBAD! Nou, die is er, en wat voor één! In een cool waterspeelschip, glijbanen, een waterdouche, twee peuterbaden of het gewone bad weten ze zich vast te vermaken. 

Hoewel het zwembad een belangrijk item is voor de kinderen, is er nog veel meer leuks voor zowel de kinderen als de volwassenen. 

Zo is er bijvoorbeeld een restaurant en een strandcafé waar je gewoon echt lekker kunt ontbijten, lunchen of dineren. Er zijn mooie, uitgebreide speeltuinen, waar je vanaf het terras op uitkijkt. Ook binnen is er een speelgelegenheid. 

Verder is er een welness, tennisbaan, midgetgolfbaan en nog veel meer. En, niet te vergeten, het park ligt heel erg dicht bij het strand! Met recht een familiecamping dus. 

Glamping in Zeeland, dat doe je hier. 

Glamping is hot! En daar is bij Strandpark de Zeeuwse Kust goed op ingesprongen. Er zijn namelijk Glamping Strandlodges te huur, op loopafstand van het strand en heel gaaf ingericht met steigerhouten meubels. 

Ook zijn er andere soorten accommodaties te huur op het park, zoals chalets en Zilthus woningen met uitzicht op de duinen. 

Familiehotel De Zeeuwse Kust

Het hotel van Strandpark de Zeeuwse Kust is helemaal gericht op gezinnen! Zo hebben de suites een aparte slaapkamer die kindvriendelijk is ingericht. Alle suites hebben een schuifpui naar het terras of balkon. Ook dit familiehotel ligt op loopafstand van het strand. 

Familiehotel, familiecamping of huuraccomodatie boeken? Bekijk dan de website van Strandpark de Zeeuwse Kust.