Kamperen met kinderen in Zeeland - Recreatiecentrum de Vogel

Kamperen met kinderen in Zeeland - Recreatiecentrum de VogelBekijk foto's

Kamperen met kinderen in Zeeland 

Hoe maak je een succes van een kampeervakantie met kinderen? Door de juiste plek uit te kiezen om naar toe te gaan! Bij Go-Kids Zeeland onderzoeken we welke plekjes nou écht kindvriendelijk zijn. Zo kwamen we hier, in Zeeuws-Vlaanderen. 

Recreatiecentrum de Vogel

Op dit park, dat direct aan een groot meer ligt, is meer dan genoeg aanbod voor jong en oud. Zo zijn er veel speeltuinen (binnen en buiten!), er is een overdekt zwembad, een strandje aan het meer, een kinderboerderij, je kunt er skelteren, kanoën, er is midgetgolf... en natuurlijk een uitgebreid animatieprogramma. 

Vijf sterren gezinscamping

Om vijf sterren te krijgen moet je echt wel moeite doen. En dat doen ze bij de Vogel. Ze staan voor de service en gastvrijheid en doen er alles aan om jou en je gezin een topvakantie te bieden. 

Kampeerplekken

Er zijn verschillende type kampeerplaatsen, zodat je voor de luxe kunt kiezen die bij jouw ideale vakantie past. Alle plaatsen zijn zeer ruim. Er zijn meerdere toiletgebouwen aanwezig met kinderafdelingen. 

Naar de kampeerplaatsen

Verhuuraccommodaties 

Liever iets meer luxe? Dat kan. Er zijn verschillende stacaravans en bungalows te huur op het park. 

Naar de huuraccommodaties

 

Meer weten of jullie vakantie met kids boeken? Ga dan naar de website van De Vogel en ontdek of dit jullie vakantie wordt!

Naar de website

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor

Log In