Hotel van der Valk Middelburg

Paukenweg 3, 4337 WH Middelburg

Nachtje weg in Zeeland, met kinderen

Hotel van der Valk in Middelburg beschikt over 110 zeer comfortabele kamers, variërend van standaard kamers tot zeer ruime familiekamers. Tevens heb je de keuze uit 9 themasuites gesitueerd op de 4e etage van het hotel, met balkon en een prachtig uitzicht over de golfbaan of de stad Middelburg.

Er op uit met de kinderen! Wat is er voor kinderen nu leuker om een nachtje of weekendje te overnachten in een hotel?
In de omgeving van Middelburg is genoeg te beleven en te bezoeken. En in het hotel zijn onze driepersoonskamers en familiekamers zeer geschikt voor een vebrlijf met de kinderen.

Restaurant

In het restaurant kun je terecht voor ontbijt, lunch (buffet) à la carte lunch, zondagmiddagbrunch, livecooking & diner.

Natuurlijk denken ze ook aan de kleine gasten!
Met de kinderen uit eten, dat kan heel goed bij Van der Valk Hotel Middelburg. Met het kindermenu smullen de kids lekker mee.

Kinderanimatie

Naast het restaurant bevindt zich een kinderspeelhoek, waar ze zich tussendoor kunnen vermaken.

Op vrijdag- en zaterdagavond tussen 18:00 en 21:00 uur en op zondag tussen 12:00 - 14:30 uur is er kinderanimatie! Terwijl je in alle rust geniet in het restaurant worden de kids professioneel vermaakt met o.a. een kinderbioscoop, leeshoek en knutseltafel.

De kinderanimatie is geschikt voor kinderen van 3 tot 11 à 12 jaar. Bij afname van een kindermenu, Live Cooking Buffet (tegen kindertarief) of Zondagsbrunch (tegen kindertarief) is deelname gratis.

Speeltuin

Lekker klimmen, springen, schommelen of voetballen. Kom spelen in de uitdagende speeltuin direct naast het restaurant/terras zodat je goed zicht hebt op de kinderen. Spelen in de speeltuin is gratis voor gasten van het hotel/restaurant.

Speel- &Knutselmiddagen

Iedere 1e en 3e woensdag van de maand organiseert Hotel van der Valk Middelburg zogenaamde "Speel- & Knutselmiddagen" in het speelkasteel. Onder begeleiding van één van de medewerkers (met pedagogische achtegrond) beleven de kinderen een gezellige middag.

Je wordt ontvangen met limonade en een cupcake die je zelf mag versieren. Hierna gaan we aan de slag! Dit kan een knutselactiviteit zijn, maar ook een spelactiviteit. Tussendoor kan er natuurlijk worden gespeeld in de speeltuin en krijg je nog wat te drinken en een zakje chips.

Prijs per kind: € 7,50

Voorwaarden Speel- & Knutselmiddagen

- Voor kinderen vanaf 6 jaar.
- Aanmelden kan tot 1 week vooraf.
- De Speel- & Knutselmiddagen gaan door bij aanmelding van minimaal 5 kinderen.
- Prijzen zijn geldig tot 31 maart 2017. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling groepsreserveringen via 0118-442515 of sales@middelburg.valk.nl
Familie uitjes