Hotel van der Valk in Goes heeft 131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon.

De standaard kamers zijn voorzien van alle gemakken zoals; ruim balkon, koelkastje en een comfortabele badkamer met inloopdouche. De comfort- en luxe kamers beschikken daarnaast ook over airconditioning, bubbelbad, Nespresso apparaat, theefaciliteiten, apart toilet en extra lange bedden (2.10 m). Dit hotel beschikt over een aantal 3 persoonskamers en het is mogelijk om tegen een meerprijs maximaal 2 extra (klap)bedden of babybedjes op de kamer te plaatsen (o.b.v. beschikbaarheid).

Restaurant

In het restaurant en brasserie kun je terecht voor ontbijt, lunch, lunch a la carte, high tea, lifecooking, zondagbrunch en diner.

Natuurlijk denken ze ook aan de kleine gasten! Kinderen kunnen het Timo's Feestmenu bestellen.

Kinderanimatie

Kinderhoek
Naast het restaurant bevindt zich een kinderspeelhoek, waar kinderen zich tijdens je diner kunnen vermaken.

Animatieruimte
Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond tussen 18:00 en 20:30 uur en op zondag tussen 13:00 - 14:30 uur is er kinderanimatie!

Terwijl je in alle rust geniet van een heerlijke zondagsbrunch, uitgebreid live cooking buffet of culinair diner worden de kinderen (3 t/m 12 jaar) vermaakt in onze kinderanimatiezaal met o.a. tafelvoetbal, airhockey, wii-spel, sjoelbak, knutseltafel en leeshoek.

 

 

Nachtje weg in Zeeland, met kinderen!