3D Print 4U | beeldjes van zwangere buik
De Krammer 18, 4335 XA Middelburg

Zwangerschapsshoot, maar dan origineler. 

Een zwangere buik is prachtig. Vaak worden hier foto's van gemaakt, om dit beeld nooit meer te vergeten. 3D Print 4U heeft een veel originelere manier om je mooie buik te vereeuwigen.

Laat een 3D beeldje van je zwangere buik maken

beeldje zwanger buik

Hoe werkt het?

Je neemt plaats op een draaiplateau. Middels een speciale scanner wordt je bovenlichaam gescand. Uiteraard komen hier geen schadelijke stralingen bij vrij. Ook mag je gewoon kleding aanhouden, bij voorkeur wel strakke kleding, zodat de ronding van de buik goed te zien is. Als het klaar is krijg je het resultaat te zien en kun je de opties bespreken. Het hele proces duurt zo'n 20 tot 30 minuten. Na ongeveer een week is de 3D print van je buik klaar en krijg je deze thuis gestuurd. 

 

Tip: je kunt ook een 3d-beeldje laten maken na je zwangerschap, van een gipsbuik. Je wordt dan met gipsbuik gescand en hier wordt een beeldje van geprint. 

Origineel cadeau voor zwangere vriendin / zus / schoondochter

We hoeven denk ik niet meer uit te leggen dat dit een fantastisch cadeau is voor een van je dierbaren die zwanger is. Door een 3d beeldje van de zwangere buik te geven heeft zij voor altijd een tastbare herinnering aan deze bijzondere tijd. 

 

Tip! Informeer eens naar de mogelijkheden voor een serie scans. Regelmatig worden er op die manier beeldjes gemaakt van de drie trimesters.